Alexandra de la „Insula Iubirii”, despre împăcarea cu Aurel: „Nu s-a lăsat cu farfurii sparte!”

Publicat: 06/03/2018 | 08:33

După despărțirea de Diana, Aurel de la „Insula Iubirii” pare să fi revenit la fosta lui iubită. Alexandra spune că nu are niciun resentiment față de el și că întotdeauna l-a respectat. Fosta concurentă a intervenit telefonic, într-o emisiune tv, unde a vorbit despre relația ei cu Aurel. Ea a ținut să precizeze că relația lor este una cât se poate de normală și pare că a lăsat loc de interpretare.

De asemenea, Alexandra a dezvăluit că s-a și întâlnit cu Aurel în oraș, dar într-un cadru prietenesc, fiind și alți amici de-ai lor de față. Cei doi și-au lămurit probleme și între ei pare să mai existe încă „scântei”.

Nu știa că ne vom vedea, dar nu ne-a displăcut. Ne-am lămurit problemele. I le-am spus pe toate, una câte una….A scăpat fără fafurii sparte…E sentimentul de bunătate și de omenie. (…) Pe mine niciodată nu m-a deranjat aşa mult ce face el pentru că eu îl cunoşteam de atâţea ani. Vizavi de el nu am avut o ură. Eu îl respect pentru ce a fost în relaţia noastră. Ce a fost între noi doi, a fost între noi doi. A adus şi foarte multe lucruri bune şi a fost alături de mine în multe momente. La fel cum a şi greşit în foarte multe privinţe”, a declarat Alexandra, la Antena Stars.

Citește și...