Alexandra Măceșanu putea fi salvată! Detaliul care a ieșit abia acum la iveală: a sunat de pe telefonul lui Dincă și…

Publicat: 08/07/2020 | 07:46
Alexandra Măceșanu putea fi salvată! Detaliul care a ieșit abia acum la iveală: a sunat de pe telefonul lui Dincă și…

Alexandra Măceșanu, cea de-a doua fată răpită de Gheorghe Dincă, în urmă cu un an la Caracal, putea fi salvată foarte ușor. Părerea îi aparține unchiului ei, Alexandru Cumpănașu, cel care a dus, de atunci, o campanie puternică împotriva autorităților care, în viziunea lui, nu și-au făcut bine treaba.

CITEȘTE ȘI: CAZUL ALEXANDRA MĂCEȘANU SE REPETĂ ÎN PITEȘTI. ALEXANDRU CUMPĂNAȘU A REACȚIONAT: ”A FOST RĂPITĂ DE PE STRADĂ. ACESTA ESTE NUMĂRUL MAȘINII!”

Acum, Cumpănașu a scos în evidență un detaliu uluitor din timpul anchetei. În urma audierilor de marți de la sediul SIIJ, a ieșit la iveală o informație tulburătoare. Printr-o postare pe Facebook făcută marți seară, Alexandru Cumpănașu a povestit ce a declarat Nicolae Mirea, fost șef al Poliției, la sediul Secția pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție.

Alexandra Măceșanu putea fi salvată! Detaliul care a ieșit abia acum la iveală. Ce zice Cumpănașu

Astfel, conform unchiului Alexandrei Măceșanu, Nicolae Mirea a spus la audieri că, în seara zilei de 25 iulie, în jurul orei 22:00, s-a identificat proprietarul numărului de telefon de pe care Alexandra Măceșanu a sunat la 112! Iar acesta este Gheorghe Dincă. Inițial, s-a spus că a fost identificată o cartelă prepay, dar s-a aflat că numărul de pe care a sunat Alexandra figura ca abonament al Monstrului din Caracal.

”Dragi români, ALEXANDRA PUTEA FI SALVATĂ ATÂT DE UȘOR😰‼️Haideți să facem dreptate pt Alexandra și pentru toți românii. Nicolae Mirea, fost șef al Poliției audiat astăzi la sediul SIIJ a declarat că în seara zilei de 25 iulie în jurul orelor 2200 au identificat proprietarul numărului de telefon de pe care a apelat Alexandra 112 ca aparținând lui Gheorghe Dinca‼️Acesta a declarat ca a fost identificată inițial o cartelă prepay dar în urma verificărilor a rezultat că figura ca fost abonament al lui Gheorghe Dinca‼️Această declarație este halucinanta și schimbă mult situația răpirii Alexandrei.

NU RATA: CE SE VA ÎNTÂMPLA CU POLIȚIȘTII CARE NU AU SALVAT-O PE ALEXANDRA MĂCEȘANU DUPĂ CE ADOLESCENTA A SUNAT LA 112

Dacă acel număr figura ca fost abonament al lui Dinca este inadmisibil pentru noi să aflăm că verificarea s-a făcut atât de târziu‼️ Baza de date a companiei de telefonie nu este diferită de la o ora la alta. Practic identificarea și localizarea lui Dinca s-au făcut pe baza acestui fost abonament. După apelul la 112 în viziunea familiei se impunea verificarea dindata a proprietarului acelui număr de telefon‼️”, a scris Cumpănașu.