Alexandra și Luiza, obligate să se prostitueze în străinătate! Dezvăluire-bombă în cazul Caracal

Autor:
Publicat: 17/10/2019 | 18:33
Alexandra și Luiza, obligate să se prostitueze în străinătate! Dezvăluire-bombă în cazul Caracal

Cazul de la Caracal este departe de a fi rezolvat, iar audierile colegelor Luizei Melencu nu au adus liniște familiei. Ba mai mult, bunicul fetei a făcut dezvăluiri halucinante. 

În cadrul unui interviu, bunicul Luizei Melencu a declarat că este ferm convins că nepoata lui este obligată să se prostitueze în străinătate. Mai mult de atât, el este de părere că acest caz ar putea să rămână nerezolvat, întrucât sunt implicate persoane cu statut ”greu” în România.

„Luiza a fost luată cu japca. Este traficată! Și Luiza, și Alexandra au aceeași soartă. Nimeni nu crede, la Craiova, de ceea ce spun oficialitățile. Toată opinia publică spune că fetele sunt răpite, fetele sunt traficate. Nu se vrea să se ajungă unde trebuie. Sunt implicați de la vamă, de la procuratură. Acești traficanți i-au încălecat”,a declarat bunicul Luizei Melencu în cadrul unei emisiuni TV.

Familia Dincă suspectată de trafic de persoane

Mai mult decât atât și Aurel Moldovan, avocatul familiei Măceșanu susține că la dosar s-au strâns mai multe probe care arată că membrii familiei monstrului din Caracal fac trafic de persoane încă din 2005.

„Se contureaza din ce in ce mai multe probe ca membrii familiei Dinca sunt traficanti de persoane din 2005. Eu cand am facut solicitarea de reaudiere pentru a afla advarul mi s-a respins cererea, ca fiind inadmisibila”, a explicat avocatul la România TV.

De asemenea, Aurel Moldovan susține că nu se știe nimic despre cenușa găsită în butoiul din curtea lui Gheorghe Dincă.

„Orice specialist va spune ca nu se poate arde un cadavru in butoi. Din jumatate dintr-un dinte, sa mergi pe un ADN mic si sa zici ca era al alexandrei in proportie de 99%… Atentie, care din dintele ala emana ADN? Nu de la toti se poate stabili ADN, care e acel dinte? S-a intrebat ceva? Ce s-a intamplat cu cenusa, ce culoare avea? Era umana sau pulbere?”, se întreabă avocatul familei Măceşanu.