ALEXANDRA STAN, nemulţumită de decizia instanţei cu privire la impresarul care a lovit-o! Ce a declarat

Publicat: 08/03/2017 | 09:53
ALEXANDRA STAN, nemulţumită de decizia instanţei cu privire la impresarul care a lovit-o! Ce a declarat

În urmă cu patru ani, Alexandra Stan  a trecut printr-o perioadă foarte grea din viaţa ei, după ce impresarul şi iubitul ei pe atunci, Marcel Prodan a lovit-o, atunci când aceasta i-ar fi cerut banii cuveniţi din concerte.

Alexandra Stan l-a dat pe Marcel Prodan în judecată, după ce a lovit-o cu bestialitate, dar consideră că nici acum nu i s-a făcut dreptate, în ciuda faptului că a primit daune morale.

”Instanţa a hotărât că am câştigat procesul, ca să zic aşa, şi a existat şi o sumă pentru daune, dar eu consider că n-a fost satisfăcătoare decizia, pentru că am fost foarte stresată timp de trei ani, mai ales pentru cineva care vrea să facă muzică, să meargă mai departe. Iar România încă stă prost la capitolul egalitate în legalitate. Nu sunt mulţumită, dar e decizie irevocabilă şi nu am ce să fac. Consider că se putea face mai mult. Cred că ar fi trebui să se facă super dreptate, mai ales că a fost un caz mediatizat. Sper să se mai schimbe ceva dacă ies oameni în stradă, dar nu cred neapărat în asta. Trebuie să schimbăm ceva şi în noi”, a spus Alexandra Stan pentru wowbiz.ro.

Mai mult, vedeta a vorbit despre relaţia cu iubitul ei, Bogdan. ”Nu am niciun inel, dar îmi doresc ori un diamant, ori ceva făcut de el, în casă. Deocamdată nu ne-am hotărât. Sunt o gramadă de lucruri de făcut, de care să ne bucurăm, iar o nuntă nu este pe primul plan acum. Pentru mine nu contează, nunta e doar o ceremonie, dar în familia mea există cazuri. Sora mea a avut un copil înainte de nuntă şi acum sunt foarte fericiţi. O fundaţie solidă se construieşte în timp, iar atunci când vom simţi amândoi vom face pasul. Un copil va apărea atunci când va fi posibil”, a declarat vedeta şi iubitul ei.

Citește și...