Alexandra Stan și-a făcut testul COVID: ”Am tot mers să…”

Publicat: 29/07/2020 | 09:38

Alexandra Stan și-a făcut testul pentru COVID-19. Ea a anunțat, pe Instagram, motivul care a condus la această alegere. Artista a avut de transmis și un mesaj pentru cei care o urmăresc pe rețelele de socializare.

Alexandra Stan a avut o lungă filmare în ultimele zile, timp în care a luat contact cu mulți oameni. Și, cum ea a dezvăluit, a mers la multe terase, aproape zilnic, pentru a mânca, a considerat să facă testul, pentru siguranța celor de la filmări. Alexandra a ținut să amintească faptul că nu are niciun simptom al coronavirusului.

 

Alexandra Stan și-a făcut testul COVID-19. A mers prea mult și la plajă

Alexandra Stan a împărtășit experiența cu fanii ei. „Ghiciți unde am veni! Vă arăt imediat. Am venit să-mi fac testul, sunt foarte curioasă și am zis să fiu sigură, că am tot fost la plajă, m-am tot întâlnit cu oamenii. Vă țin la curent”, a scris artista, pentru urmăritorii ei de pe rețelele de socializare. „Nu am simptome, mă simt perfect, dar am zis să fiu sigură, plus că am filmat două clipuri și urmează să mai filmez ceva, așa că o să mă văd cu multă lume. Și în plus, am tot mers să mănânc la terase”, a mai adăugat Alexandra Stan.

Altfel, Alexandra Stan nu ratează o zi în care să nu-și amețească fanii cu postările incendiare de pe Instagram sau Facebook. S-a fotografiat chiar la munte, pe miriște, între flori de camp, ”echipată” extrem de sexy. Și pe plajă s-a fotografiat Alexandra, acolo unde merge zilnic. Un alt motiv pentru care a făcut testul de COVID-19.