Alexandru Arșinel, gafă colosală în trafic. Cum a fost fotografiat actorul

Publicat: 20/07/2019 | 21:55
Alexandru Arșinel, gafă colosală în trafic. Cum a fost fotografiat actorul

În urmă cu trei săptămâni, Alexandru Arșinel a ajuns de urgență la spital, pentru că îi scăzuse tensiunea. Medicii l-au internat, însă a doua zi l-au externat, deoarece episodul nu i-a afectat grav starea de sănătate.

În urmă cu câteva ore, celebrul actor a făcut o gafă colosală în trafic, și-a parcat neregulamentar mașina. Îmbrăcat lejer, în tricou și pantaloni scurți, a fost fotografiat de un internaut imediat ce s-a dat jos de la volan, postând imaginea pe rețelele de socializare, cu mesajul: „Când te cheamă Arșinel și parchezi ca un bou-vițel„.

Alexandru Arșinel ia aproape 20 de pastile pe zi

“Foarte rar mă mai întreb cum sunt. Faptul că am această supărare de acasă mă face uneori să uit de mine cu săptămânile. Dacă nu mă gândesc la problemele de sănătate, e bine. Dacă mă gândesc, încep să fac tensiune. Mai merg la doctor cu unele probleme de tensiune, rinichiul văd că funcţionează, dar cu picioarele sunt nasol. Îmi place cuvântul ăsta extraordinar, de la o glumă, apropo de inundaţiile astea: papagalul Coco îl sună pe dinozaurul Dinu. «Alo, Dinu…»; «Da, Coco». «Auzi, pe tine te-a sunat unu’ Noe?»; «Nu». «Nasol» (n.r.: râde). Da, masa musculară mă supără, nu prea mai am muşchi la picioare, nu mă mai ţin picioarele. Iau foarte multe medicamente, în jur de 20 de pastile pe zi: dimineaţa când mă trezesc, la 10, la 14, la 20 şi seara înainte de culcare. Le-am învăţat pe de rost, le ţin în cutii din astea pentru fiecare oră. (n.r.: tocmai a golit o cutiuță cu câteva pastile în timp ce a povestit amănuntele)”, a mărturisit Alexandru Arșinel în cadrul unui interviu oferit jurnaliștilor de la click.ro.

Citește și...