Alexandru Copăceanu are 18 ani și a dispărut din Râmnicu Vâlcea. Părinții se roagă ca el să fie găsit în viață

Publicat: 13/09/2019 | 14:37

Dramă fără margini într-o familie din Râmnicu Vâlcea! Alexandru Ionuț Copăceanu, un tânăr de 18 ani, a dispărut de câteva zile de acasă și nimeni nu știe nimic despre el. Părinții se roagă ca el să fie în viață, la fel și prietenii săi. Toată lumea îl caută și nimeni nu înțelege ce s-a întâmplat cu el, pentru că el nu a creat niciodată nicio problemă.

Alexandru Ionuț Copăceanu, dispărut de acasă de câteva zile

Alexandru Ionuț Copăceanu este elevi la Liceul Sanitar din municipiul Râmnicu Vâlcea, iar de câteva zile bune este de negăsit. Părinții tânărului de 18 ani i-au anunțat dispariția la Poliție, iar oamenii legii au demarat căutările. Rudele și prietenii îl caracterizează ca fiind un om vesel, sociabil. El era dansator și fost căpitan de echipă la Conflictul liceelor.

„DISPĂRUT! ALEXANDRU IONUȚ COPĂCEANU este de negăsit de câteva zile. Va cer următorul ajutor. Cei ce îl observați pe acest băiat pe undeva sa anunțați de urgenta Politia. Vă rog sa dați cit mai multe distribuiri pentru a fi găsit cit mai repede Mulțumesc din suflet pentru ajutor” este mesajul tulburător postat familia lui Alexandru Copăceanu pe Facebook.

Imaginea de mai jos a fost realizată în vara anului trecut, în prezent, liceanul este vopsit ca în fotografia principală a articolului. Puteți vedea mai multe poze cu Alexandru Copăceanu în galeria foto a articolului.

Alexandru Ionuț Copăceanu are 18 ani și a dispărut din Râmnicu Vâlcea de câteva zile © Facebook
Alexandru Ionuț Copăceanu are 18 ani și a dispărut din Râmnicu Vâlcea de câteva zile © Facebook
Citește și...