Alexandru Cumpănașu a clacat! A plâns în direct: ”Sunt la capătul puterilor!”

Autor: A.N.
Publicat: 16/10/2019 | 16:22

Alexandru Cumpănașu a clacat. Unchiul Alexandrei Măceșanu a făcut un live, pe contul său de Facebook, și a plâns în fața celor care îl priveau. 

Marți seara, Alexandru Cumpănașu a intrat în live pe contul său de Facebook. Timp de un minut, unchiul Alexandrei Măceșanu nu a scos niciun cuvânt. Apoi, momentul care, probabil, se dorea a fi unul dramatic a fost întrerupt de soția lui. (CITEȘTE ȘI: ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. CINE ESTE ALEXANDRU CUMPĂNAȘU, CANDIDAT LA FUNCȚIA DE PREȘEDINTE AL ROMÂNIEI)

”Sunt la capatul puterilor. Acest sistem nenorocit care actioneaza in fiecare zi pe mine ma aduce in starea de a ma gandi foarte serios la ce urmeaza. (…) Nu mi se pare drept ca o lupta pentru binele tuturor sa o duca un singur om”, a mărturisit Alexandru Cumpănașu.

După aproximativ jumătate de oră, Alexandru Cumpănașu a clacat. Timp de cinci minute, unchiul Alexandrei Măceșanu nu a scos niciun cuvânt și a început să plângă în fața celor care îl priveau.

”Nu poți de unul singur”, a încheiat Alexandru Cumpănașu. Vezi momentul începând cu minutul 30:00.

Alexandru Cumpănașu candidează la președinție

Alexandru Cumpănașu, și-a lansat candidatura ca independent, fiind unul dintre cei 14 candidați la alegeri prezidențiale 2019. Primul scrutin al alegerilor pentru președinție va avea loc în 10 noiembrie 2019, urmând ca al doilea tur să aibă loc pe 24 noiembrie.

lexandru Cumpănașu a devenit cunoscut publicului larg în urma tragediei din Caracal. Acesta a făcut numeroase declarații și acuzații publice după ce nepoata sa, Alexandra Măceșeanu a fost răpită de Gheorghe Dincă. Pe 22 septembrie, Alexandru Cumpănașu a prezentat BEC peste 230.000 de semnături pentru a candida la funcția de președinte al României.

”Din punctul meu de vedere cred că România are o singură şansă de aici înainte. Infracţionalitatea este una care ar trebui să ne pună pe gânduri. Câţi copii trebuie să mai moară, câte fete trebuie să mai fie răpite ca românii să se trezească?”, a declarat Cumpănașu, în fața sediului BEC.

În mesajul său de campanie electorală pentru funcția de președinte al României, Alexandru Cumpănașu a pus accent pe cazul nepoatei sale, Alexandra Măceșanu, și pe lupta cu ”rețelele mafiote și clanurile politice”.

”Am promis o campanie transparentă, v-am promis că voi duce, cu determinare și curaj, această luptă până la capăt. I-am promis familiei mele că voi afla adevărul despre Alexandra. Este datoria mea să devoalez rețelele mafiote și clanurile politice care și-au dat mâna să mă blocheze. Dar acești mafioți nu mă blochează doar pe mine, ci blochează însuși scoaterea la lumină a ADEVĂRULUI. Blochează accesul poporului la dovezile despre modul în care a fost vândută țara noastră, de la fabricile mari, la întreprinderile mici, de la pământul românesc, până la viitorul acestei țări: copiii noștri!!

Pentru mine nu există loc de dubii, sau de pași înapoi, pentru mine există doar interesele poporului român, care m-a mandatat și m-a girat, prin susținerea publică, să lupt pentru ei, pentru România tăcută, România abuzată de acest stat mafiot, care tranzacționează sufletele și drepturile oamenilor. Pe 10 noiembrie e care pe care, ORI NOI, ORI EI!”, este mesajul cu care Alexandru Cumpănașu și-a lansat candidatura la funcția de președinte al României.

Citește și...