Alexandru Cumpănașu a răbufnit: ”Anunțarea morții unui copil, când nu ai nimic, e odios. Nu doar Ana Birchall a făcut asta, ci și procurorii DIICOT”

Autor: A.N.
Publicat: 23/08/2019 | 21:04
Alexandru Cumpănașu a răbufnit: ”Anunțarea morții unui copil, când nu ai nimic, e odios. Nu doar Ana Birchall a făcut asta, ci și procurorii DIICOT”

Aleandru Cumpănașu a răbufnit! Unchiul Alexandrei este indignat de faptul că atât Ana Birchall, cât și procurorii DIICOT și procurorul din cazul Caracal, au anunțat moartea Alexandrei Măceșanu, fără a avea dovezi concrete.

„Dacă erau atât de siguri de ceea ce se întâmplase, de ce au mai cerut supliment? Eu cred că lucrurile devin destul de clare. Nu știu dacă au acționat cu rea voință, dar au făcut foarte mult rău. Anunțarea morții unui copil, atunci când nu ai aproape nimic, e un lucru absolut odios. Înainte să sune ministrul Justiției să confirme că e ADN-ul Alexandrei pe niște dinți, fără cadavru, cu multe zile înainte, tot procurorii DIICOT, la prima percheziție la fața locului și procurorul de caz au spus că Alexandra era deja moartă.

Păi de unde știți voi dacă Alexandra, când ați intrat, nu era în casă. De unde știați dacă nu ați găsit-o? Cum ai putut să spui că e decedată? Eu cred că ar fi trebuit să se abțină cu toții. Sau știu ei ceva ce nu știm noi. Noi am primit condoleanțe de la toți oamenii importanți din statul român. Condoleanțe pe ce? Voi sunteți cei mai informați oameni din statul român, voi cum puteți să spuneți dacă nu există trupul, există doar un butoi. Înainte să vorbiți despre asta, aduceți-mi niște dovezi că acele copile sunt moarte”, a spus Alexandru Cumpănașu la Antena 3.

Medicul Adrian Popa a asigurat permanenţa în noaptea de 25 spre 26 iulie 2019, atunci când polițiștii care o căutau pe Alexandra nu au reușit să o descopere pe adolescentă înainte ca aceasta să fie ucisă de criminalul Gheorghe Dincă. Mediul Popa este revoltat și lansează acuzații dure către Serviciul de Telecomunicații Speciale.

Ambulanța, spune medicul Adrian Popa, ar fi putut interveni de urgență, iar medicii ar fi avut voie să intre, imediat, în locuința lui Gheorghe Dincă, numai că operatoarea STS de la 112 nu a specificat că era vorba de un… viol, ci doar de o sechestrare de persoane, caz în care nu este nevoie de intervenția Serviciului de Ambulanță, informează adevarul.ro.

„Pe diagnosticul ăsta (n.red. – sechestrare de persoană), n-avea treabă Ambulanţa. Ei au fost deştepţi aici. STS-ul n-are nicio pregătire medicală şi ei visează să angajeze strict operatori. Atenţie, noi avem asistente în dispecerat. Ei visează să scoată profesioniştii, să bage operatori pur şi simplu. Au aplicaţia, le dă mură-n gură. Păi, spune la viol pe cine să soliciţi, dar dacă ea a pus , a mers pe aplicaţie, n-a mers pe pregătire medicală. Aplicaţia pe sechestrare de persoane ii dă doar legătura la poliţie. Are un soft în calculator. Dacă scria şi viol, îi dădea soft-ul Poliţie+Ambulanţă.  Dar nu sunt pregătite medical“, a mai susţinut medicul Adrian Popa.

Citește și...