Alexandru Cumpănașu s-a despărțit de mama celor 3 copii ai săi. S-a aflat adevărul

Autor: Keva Iosif
Publicat: 05/09/2019 | 08:21
Alexandru Cumpănașu s-a despărțit de mama celor 3 copii ai săi. S-a aflat adevărul

Unchiul Alexandrei Măceșanu a avut o viață amoroasă destul de complicată! Foarte puțină lume știe despre Alexandru Cumpănașu ce secret ascunde de fapt! 

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu, tânăra de 15 ani care a căzut victimă psihopatului din Caracal, Gheorghe Dincă, este căsătorit cu Simona- Gabriela Baltag, o frumoasă brunetă de 28 de ani, cu puternice conexiuni în lumea politică.  Nu multă lume știe, însă, că acesta are trei copii dintr-o relație

Totul până la copiii mei. Voi rade tot dacă se ating de un fir de păr din capul copiilor mei. Eu îi dau dracul pe procurorii ăştia, nu sunt în stare să localizeze nimic, nu pot să stau ca mielul la tăiere. Nu ştiu cât de serioase sunt aceste ameninţări, dar puneţi-vă în locul meu, de tată. Mi-am luat măsuri de protecţie atât faţă de mine, cât şi faţă de copiii mei, nu pot să spun mai mult la acest moment, am vrut să fac un apel public şi atât, autorităţile trebuie să îşi facă treaba”, a mărturisit recent Alexandru Cumpănașu.

Acum trei ani, într-o discuție purtată în mediul virtual cu o amică, Alexandru Cumpănașu fusese întrebat și de mama copiilor săi, două fete și un băiat. ”Fetele se zice, seamana cu tata, unde-i mama?”, a fost chestionat Cumpănașu.

Iubim amandoi la fel de mult copiii, dar fiecare cu drumul sau. Cu respect reciproc. Viata iti da multe provocari. Important este sa le faci fata cu demnitate si cu gandul la ingerasi”, a răspuns atunci Alexandru Cumpănașu.

Citește și...