Alexandru Dimache, un tânăr militar, a murit într-un accident cumplit în București! Mașina lui aproape s-a rupt în două

Publicat: 17/01/2019 | 14:30

Tragedie fără margini în București! Alexandru Dimache, un tânăr militar, a murit într-un cumplit accident rutier. Potrivit primelor informații, șoferul nu a adaptat viteza la condițiile de drum și a scăpat autoturismul de sub control. Cum nu a reușit să redreseze mașina, el s-a izbit de un stâlp electric, iar în urma impactului aceasta aproape că s-a rupt în două. Rudele militarului sunt îngenuncheate de durere… la sfârșitul anului trecut, tatăl lui Alexandru Dimache a încetat din viață.

Alexandru Dimache, un tânăr militar, a murit într-un accident cumplit în București

Alexandru Dimache a avut parte de o moarte cumplită! Militarul de 28 de ani a făcut accident pe Bulevardul Ghencea din Bucureşti, unde s-a izbit puternic cu mașina de un stâlp electric. Din nefericire, tânărul nu a avut nicio șansă la viață… autoturismul a fost lovit chiar în zona ușii șoferului, iar tânărul a murit pe loc. La locul accidentului au intervenit două echipaje SMURD, un echipaj de descarcerare, precum şi o autospecială de stingere.

“Aviaţia militară pierde un copil extraordinar, un tânăr maistru militar, răpus de un groaznic accident auto!!! Dumnezeu să îl odihnească”, a scris un coleg pe pagina sa de socializare.

Alexandru Dimnache era maistru militar şi lucra într-o unitate de lângă Otopeni. Tragedia s-a produs în noaptea de marţi spre miercuri și îndoliază familia lui Alexandru Dimache la aproape trei luni de când și-a pierdut tatăl. Potrivit buzau.net, tânărul s-a născut şi copilărit în cartierul Micro XIV, a învăţat la Şcoala Generală nr.12, iar mai târziu a urmat Şcoala de Maiştri Militari şi Subofiţeri de la Boboc.

Citește și...