Alexandru, logodnicul Alinei, fata care s-a aruncat de pe podul Agigea, mesaj sfâșietor: „Bubulina mea a fost un înger”

Publicat: 11/09/2019 | 17:19
Alexandru, logodnicul Alinei, fata care s-a aruncat de pe podul Agigea, mesaj sfâșietor: „Bubulina mea a fost un înger”

O femeie de 32 de ani s-a aruncat de pe podul rutier Agigea, trupul ei fiind găsit de scafandri. La operațiunea de salvare au participat 12 scafandri și un echipaj medical de la Spitalul Județean, însă femeia a fost găsită fără viață în Canalul Dunăre-Marea Neagră.

Deplasați la fața locului, polițiștii au găsit mașina și încălțămintea victimei pe pod. Tânăra urma să se căsătorească cu partenerul ei, Alexandru, la final de săptămână, sâmbătă, pe 14 septembrie.

„A plecat în ceruri sufletul meu pentru totdeauna. Bubulina mea a fost un înger pe pamant. Nu te voi uita niciodată iubirea mea. Dumnezeu să te odihneasca în pace! Cine vrea să o conducă pe ultimul drum, să vină mâine la Cimitirul Municipal de pe strada Baba Novac. Ora 14.00″, a scris Alexandru pe pagina sa de Facebook.

Alina era stresată din cauza evenimentului, însă nimeni nu s-a gândit că îşi va lua viaţa. Luni dimineaţă a plecat de acasă, a condus până la podul Agigea, acolo unde a lăsat maşina şi încălţămintea, apoi s-a aruncat în apă. La faţa locului au intervenit de urgenţă salvatorii, dar Alina a fost scoasă fără suflare din apă.

Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs totul.

Citește și...