Alexandru Papadopol, cadou emoționant pentru fiica lui după ce semnează divorțul cu Ioana Ginghină

Publicat: 16/06/2019 | 15:50

Alexandru Papadopol plănuiește să-i dăruiască un cadou emoționant fiicei sale, după ce o lungă perioadă el a rupt legătura atât cu Ruxandra. Dezvăluirea a fost făcută de un apropriat al actorului și, potrivit mărturisirilor acestuia, surpriza pentru adolescentă va veni imediat ce tatăl ei va semna divorțul cu Ioana Ginghină, care este programat la notar săptămâna viitoare.

Citește și: Alex Papadopol este decis să divorțeze: “Vrea să-și trăiască viața”. Ioana Ginghină și fiica lor merg la psiholog

Alexandru Papadopol îi lasă fiicei sale partea lui de vilă

Alexandru Papadopol, dar și mama fiicei sale, Ioana Ginghină, vor să pună punct mariajului într-un mod civilizat. Mai mult, actorul își dorește să reia legătura cu Ruxandra, căreia vrea să îi lase partea lui din vila care este estimată la 100.000 de euro. În cercul lui de prieteni, el a mai povestit că își dorește custodie comună.

Citește și: În sfârșit, s-a aflat! Câți bani câștigă Alexandru Papadopol

“Alexandru și Ioana trebuie să se pună de acord asupra pensiei alimentare, a programului de vizitare al fiicei lor și asupra împărțirii bunurilor etc. S-ar putea să se vadă zilele astea, ca să discute despre pretențiile pe care le are fiecare, dar la fel de bine s-ar putea ca lucrurile să se tranșeze în fața notarului. Papi se gândește să îi lase Ruxandrei partea lui din vilă, pentru ca Ioana și fetița să poată locui în continuare acolo. Din câte știu, custodia va fi comună, oricum el își dorește să petreacă mai mult timp cu fiica sa și se bazează și pe ajutorul bunicilor, adică al părinților lui. Rămâne de văzut cum se vor înțelege în privința divorțului, dar important e că amândoi se gândesc la binele copilului”, au declarat câțiva apropiați din anturajul actorului, relatează libertatea.ro.

Vă reamintim că Alexandru Papadopol a părăsit căminul conjugal în urmă cu cinci luni, potrivit informațiilor apărute în presă.

Citește și: Își reface viața! Ioana Ginghină se gândește deja la alt bărbat! Papadopol este istorie

Alexandru Papadopol (44 de ani) și Ioana Ginghină (41 de ani) s-au cunoscut pe platourile de filmare ale primei telenovele românești: “Inimă de țigan”. Cei doi și-au unit destinele în 2007, iar în 2008 au devenit părinți.

Citește și...