Alexia Eram, în bikini minusculi la plajă. Detaliul intim observat de turiști la fiica Andreei Esca de la Pro TV

Publicat: 21/07/2019 | 10:51

Alexia Eram este fiica Andreei Esca. Tânăra are o relație cu Mario Fresh, dar acest lucru nu o împiedică să meargă în vacanță fără partener. În prezent, fata prezentatoarei TV se află într-un sejur de vis în Grecia, alături de mama și fratele ei.

Alexia Eram a făcut senzație pe plajă. A apărut cu niște bikini minusculi, care i-au scos în evidență posteriorul tonifiat. Detaliile au fost observate de toți turiștii prezenți în Grecia. Fotografiile sunt, de-a dreptul, incendiare și nu merită ratate.

Mario Fresh, despre partidele de amor cu Alexia Eram

Pe fondul unei dispute cu un blogger, Mario Fresh a lansat o piesă nouă prin care reacționează într-un mod neașteptat. Versurile sunt mai mult decât explicite și fac referire la relația intimă pe care o are cu fiica Andreei Esca.

Când eram cu Eram, tu doar priveai pe geam”, a transmis Mario Fresh, în versuri. Apoi, cântărețul a vorbit și despre partidele de amor cu Alexia Eram, din cauza faptului că bloggerul l-a acuzat că nu a avut activitate sexuală, în cei trei ani de relație cu Alexia Eram. “Dacă vorbim de virgini, tu încă eşti, eu doar… Eram”, i-a răspuns Mario Fresh bloggerului.

Citește și...