Alibec, reclamat la FRF de FCSB! Riscă o amendă record, după ce a spart ușile de la vestiare

Publicat: 25/07/2018 | 19:29
Alibec, reclamat la FRF de FCSB! Riscă o amendă record, după ce a spart ușile de la vestiare

Denis Alibec este marea țeapă pe care Gigi Becali a luat-o, motiv pentru care latifundiarul din Pipera vrea să scape de jucător. (Reduceri mari la jocuri PC) Exclus din lot și pus la vânzare, doar că prețul e cam piperat, 1,7 milioane de euro, Alibec are acum și alte problem cu FCSB.

Atacantul a fost reclamat la comisii şi poate plăti o amendă record. (Promotiile zilei la monitoareFCSB vrea să scape cu orice preţ de Denis Alibec şi îşi doreşte să scoată şi câţiva bani din buzunarul atacantului. Conform gsp.ro, vicecampioana României l-a reclamat pe fotbalistul de 27 de ani la Comisia de Disciplină a FRF, unde oficialii clubului au cerut o amendă de 67.000 de euro pentru mai multe acte de indisciplină.

CITEȘTE ȘI: ȘUMUDICĂ REFACE CUPLUL BUDESCU-ALIBEC LA AL SHABAB!

Conform sursei citate, oficialii vicecampioanei fac referire la perioada 2017-2018, atunci când fotbalistul s-a comportat nepotrivit în cadrul echipei, a înjurat şi a spart uşa la meciul cu Voluntari. Mai mult, FCSB susţine că atacantul are în acest moment 101 kilograme şi că ar fi lipsit de la mai multe antrenamente. Atacantul a contestat acuzaţiile care i se aduc şi a refuzat să semneze documentele primite din partea clubului cu care încă are contract. Totuşi, atacantul şi-a angajat un avocat care să-l apere după decizia luată de FCSB de a merge la comisii.

Citește și...