Alin Cocoș, Monica Orlanda și fiul lor au fost depistați pozitiv cu virusul SARS-CoV-2. Adelina Pestrițu este o bună prietenă a familiei lor

Publicat: 14/09/2020 | 17:54

Alin Cocoș, soția sa Monica Orlanda și fiul lor Andreas au fost diagnosticați pozitiv cu noul coronavirus. Monica Orlanda a fost cea care a făcut anunțul pe rețelele de socializare, precizând, de asemenea, că au decis să se interneze la Institutul „Matei Balș” din Capitală.

„În urma unor simptome de răceală, am decis să ne facem testul RT-PCR SARS COV 2, ieșind pozitiv pentru toți membrii familiei, inclusive Andreas. Aseară am primit rezultatele testelor, iar astăzi am decissă ne internăm la Institutul de Boli infecțioase „Matei Balș”.

Pentru toate persoanele cu care am intrat în contact după data de 31 august, vă rugăm să vă faceți testul RT-PCR ( metoda exudat faringian și nazal).

Nu ignorați durerile de cap, stărilede greață și senzația de răceală!!!”, a transmis Monica Orland ape contul ei de Instagram.

Alin Cocoș și Monica Orlanda, prieteni „la cataramă” cu Adelina Pestrițu și Virgil

Important de precizat este faptul că Monica Orlanda și Alin Cocoș sunt foarte buni prieteni cu cuplul Adelina Pestrițu și Virgil Steblea. Având în vedere că celebra fostă prezentatoare a fost confirmată pozitiv pe data de 1 septembrie 2020 cu virusul SARS-CoV-2, nu ar fi exclus ca familia Cocoș să fi contractat noul coronavirus intrând în contact cu Adelina Pestrițu.

Adelina Pestrițu a fost confirmată pozitiv cu COVID-19 pe 1 septembrie

Adelina Pestrițu este internată la ora actuală la Spitalul Militar din Capitală. Bruneta și-a făcut testul de coronavirus după ce a observat că a rămas fără gust și fără miros.

”Dragii mei știu că nu v-am obișnuit cu astfel de postări, dar așa e în viață. Trecem prin toate. Ne mobilizăm, astfel încât să avem grijă, să rămânem sănătoși. Vreau să vă mulțumesc foarte frumos pentru mesajele pe care mi le-ați transmis.

Vă mulțumesc pentru gândurile bune pe care le aveți vis-a-vis de această situație în care mă aflu, fără voia mea. Ieri am simțit o stare de oboseală foarte accentuată și mi-am dat seama că nu pot să conduc. Am pus pe baza faptului că muncesc foarte mult. Ulterior, am simțit că îmi pierd din puteri din ce în ce mai mult.

Când m-am trezit am simțit că rămân fără gust și fără miros. Totul s-a întâmplat treptat. Înainte de a intra în starea de panică, pe care cu siguranță cei care au fost depistați cu Covid 19, au trăit-o, am făcut singură un test. Mi-am făcut o cafea, am pus două lingurițe de miere și am observat că gustul dispare reptat. Trebuia să merg la un shooting.

M-am urcat în mașină, dar ulterior am contramandat totul și am sunat să mă programez la un test”, a mărturisit Adelina Pestrițu pe contul ei de Instagram pe 1 septembrie, seara.