Acasă » Vedete » ALINA CRIŞAN şi DDY NUNES nu mai formează un cuplu, deoarece blonda l-a înşelat! Dezvăluirile uluitoare ale artistului

ALINA CRIŞAN şi DDY NUNES nu mai formează un cuplu, deoarece blonda l-a înşelat! Dezvăluirile uluitoare ale artistului

De: Cancan 18/01/2017 | 10:00
ALINA CRIŞAN şi DDY NUNES nu mai formează un cuplu, deoarece blonda l-a înşelat! Dezvăluirile uluitoare ale artistului

Alina Crişan, fosta componentă a trupei ASIA, şi Didier Ddy Nunes s-au despărţit în urmă cu câteva luni. Se pare că artista şi-a înşelat iubitul cu un tânăr pe nume Bogdan.

Ddy Nunes a acordat un interviu pentru wowbiz.ro, în care a vorbit despre cum a descoperit că Alina Crişan îl înşală. Artistul a avut un şoc când şi-a dat seama că partenera lui de viaţă nu îi este fidelă.

”Urma să ne căsătorim, e adevărat. Eram, practic, logodiţi! Discutasem chiar şi de un copil. Trebuia doar să găsim un moment bun. Eu am fost plecat trei luni în China şi asta ne-a întârziat puţin planul. Nu era doar o relaţie de azi pe mâine. Uite cum s-a întâmplat: duminică seară, eram la nişte prieteni. Ne-am filmat cu telefonul, fiecare ce făceam: glume, schetch-uri, caterincă. Prostii, ce fac prietenii între ei. Şi că să vizualizam fiecare ce a filmat, am logat toţi telefonul la televizor. A venit şi rândul Alinei să conecteze telefonul. Ne-am uitat la filmuleţ, toată lumea râdea. Alina iese din filmuleţ dar uită că încă este conectată la televizor cu telefonul. Noi vorbeam, când la un moment dat, pe televizor apare WhatsApp-ul cu un mesaj de la un tip, Bogdan: „Buna ce faci, mai eşti acolo?” Ea răspunde: „Inca sunt aici, iubire, vorbim după!”

Ascultă-mă puţin, că e foarte important: am citit fiecare literă tastată de degetul ei! Fiecare literă! Alina Crişan are 33 de ani, nu mai e o copilă, să zicem că poate a greşit! Nu! E o femeie în toată firea! Iar eu citeam fiecare literă apăsată de degetul ei! Crede-mă, că în momentul ăla mi-a plecat pământul de sub picioare! Mă uitam în dreapta, mă uitam în stânga – toată lumea se uita la televizor şi nu le venea să creadă. Ea era în cameră dar nu ştia ce se întâmplă în jur! Era la masă, lângă mine, când vorbea cu ăla! Nu era în baie, nu se ascundea! Asta m-a enervat cel mai mult! Să fi avut măcar puţină decentă, să se ascundă! În momentul ăla, ea ridica capul, se uită la mine, zâmbeşte, dar tot nu realizează că noi ne uităm la televizor. Şi îi zic: „Cu cine dracu’ vorbeşti? Cu Bogdan, cu iubire? În momentul ăla a făcut pe ea! A şters tot şi a început să se bâlbâie: că a greşit, că nu trebuia să trimită, că nu-i adevărat! Băi, băi… eram patru oameni şi toată lumea a văzut! I-am zis: „N-ai nici măcar un pic de respect, să schimbi mesaje cu prostu’ ăla, cu mine de mână?”. În momentul ăla, m-am pierdut total şi totul s-a prăbuşit: planuri, copii, căsătorie… Totul a murit! Ea, Alina Crişan, mi-a furat doi ani din viaţă! Asta doare cel mai mult!

Eu am plecat de acolo imediat. Ea a incercat sa mai vorbească cu mine prin mesaje. Azi, a venit la mine sa-si ia lucrurile. Am rugat-o sa vina sa-si ia tot, pentru ca nu mai vreau sa simt mirosul ei, sa vad hainele ei, sa ma gandesc la ea… Stiu ca nu mai pot s-o am si iubirea asta care inca o simt, ma omoara! Daca vad lucrurile ei, stii ca e inca acolo, dar simti in interiorul tau ca nu o sa se mai poata reface ce a distrus! Sunt foarte ranit, sunt umilit! Nici la dusmanul meu nu doresc ce mi s-a intamplat.

A venit azi acasa, am vorbit un pic si mi-a confirmat ca este cu un Bogdan de o luna si ceva. Acum, stii cum e: poate e de sapte luni si zice ca e nou. Nu ii spui cuiva „iubire” cand e o aventura de o noapte. Eu simt ca e o relatie mai veche de o luna. Ea spune ca ei doar vorbesc, ca nu au facut nimic. Mi-a cerut scuze, sa o iert! I-am raspus ca nu pot sa o iert acum. Daca eu ii spuneam sa nu plece de acasa, ea ramanea. Asa am simtit eu, ca daca ii spuneam ca vom incerca sa trecem peste asta, ea ramanea. Dar scuza-ma, noi suntem barbati! Daca femeia iti face chestia asta o data, o sa faca si a doua oara.

Nu, Bogdan nu e in cercul meu personal de prieteni, dar am inteles ca poate o sa-l recunosc daca o sa-l vad. Nu stiu cine e, nu-i stiu nici macar numele de familie. Dar Bogdan asta exista si este numele lui adevarat, nu e un nume „fake” in telefon. Intr-o relatie te mai certi cu partenerul. Poate nu esti de acord cu fiecare subiect. Am avut si eu o perioada mai stresanta cu muzica, cu lansarea piesei noi, filmarea clipului. Ea, momentan, nu munceste, nu are concerte. Trebuia sa am grija sa avem de toate in casa. Poate ca in ultima perioada am fost si eu un pic mai rece, mai distant, dar asta nu mi se pare o scuza sa devii disponibila pentru altii si sa te duci cu oricine. Eu am investit tot in relatia asta, nu conta ca eu castig mai mult sau mai putin decat ea.

Eu am zis intr-un interviu, ca nu sunt un tip gelos. Am spus atunci ca daca femeia vrea sa te insele, te insala cu tine de mana. Si asa mi s-a intamplat! Femeia era langa mine, la masa, si vorbea cu altul! Eu o lasam sa faca ce voia: sa mearga cu prietenele la restaurant. Nu sunt genul caruia sa-i placa sa iasa in oras. Eu merg la sala, studio, acasa! Muncesc weekend de weekend in club, mie mi-e de ajuns. Eu i-am dat libertate, incredere totala. Nu o sunam la fiecare 30 de minute sa vad cu cine e si ce face. Am plecat si in China 3 luni. Mai stii ce s-a intamplat? Daca ea iti da mesaj cu tine in camera, iti dai seama ce face cand nu esti in preajma!

Am fost foarte gentleman. M-am ridicat, am mers in alta camera unde era un prieten care vorba la telefon. I-am zis: te rog, trebuie sa plecam acum, ca e groasa treaba. El a inchis telefonul, s-a ridicat. M-am uitat la Alina, i-am zis: „Nu cred ce mi-ai facut”. Am intrebat pe toata lumea daca a vazut mesajele si toti mi-au confirmat. Am mai fumat o tigara, timp in care imi tremurau picioarele ca unui copil de cinci ani. Orice fel de barbat esti, daca ai iubit odata pe cineva, n-are cum sa nu te doara. Nu s-a intamplat nimic violent. In doi ani, cat am fost impreuna, nu i-am cerut niciodata telefonul. Eu am dat incredere si iubire totala, pentru ca asa si trebuie intr-o relatie”, a declarat Ddy Nunes.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Cum arată ISPITELE de la Insula Iubirii 2024! Mai PROVOCATOARE nu există
Cum arată ISPITELE de la Insula Iubirii 2024! Mai PROVOCATOARE nu există
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel,...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul ei iubit a fost găsit fără suflare într-un hotel din Miami
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce şi măriri de 90%
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute așa
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute...
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume o vizitează
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume...
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
Este OBLIGATORIU pentru șoferii din România. Trebuie să ai acest obiect în mașină
Este OBLIGATORIU pentru șoferii din România. Trebuie să ai acest obiect în mașină
Boala care se întinde pe tot globul. Jumătate din populație e în pericol
Boala care se întinde pe tot globul. Jumătate din populație e în pericol
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Roxana Vancea și-a mutat copilul la o grădiniță de stat de la una privată. Ce a nemulțumit-o
Roxana Vancea și-a mutat copilul la o grădiniță de stat de la una privată. Ce...
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și Vărsătorii sunt avantajați
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și...
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea