Alina, fosta „războinică” de la Exatlon, nu îl suportă pe Vladimir Drăghia: „Aerul lui mi s-a părut respingător! Nu mi-a plăcut de el de la început!”

Autor: Angie Voicu
Publicat: 17/05/2018 | 09:04

Alina Pană, fosta „războinică” de la Exatlon, are un dinte împotriva lui Vladimir Drăghia. Blondina a urmărit ultimul episod, cel în care a fost eliminat Valentin Chiș, cunoscut drept „Bruce”, și a fost foarte dezamăgită. Ea și-ar fi dorit să iasă Vladimir Drăghia, de care nu îi place absolut deloc. Alina îl consideră neprietenos. (Află aici cum poți câștiga și tu de acasă chiar și 10.000 de euro lunar)

Fosta concurentă crede că Valentin Chiș nu merita să iasă. Alina susține că mai bine ieșea Vladimir Drăghia, căreia ei i se pare că are un aer „mai respingător” și despre care nu prea are multe cuvinte de laudă. (Află aici cum poți câștiga și tu de acasă chiar și 10.000 de euro lunar)

„Nu m-aș fi supărat dacă ar fi ieșit Vladimir. Preferam să rămână Valentin în concurs. Vladimir nu mi-a plăcut de la început și nici nu o să-mi placă. Valentin e mai prietenos. Aerul lui mi s-a părut mai respingător. Valentin e mult mai simpatic și mai călduros ca om. Nu am avut nicio discuție cu Vladimir, dar aș fi preferat să rămână Valentin. ”, a spus Alina la Kanal D.

Și Marianei i-a plăcut foarte mult de Valentin: „De cum l-am văzut, el a și punctat. Am zis, fraților, ăsta da concurent! Față de Oltin…Nu știu ce să zic. Vladimir, Cazacu și cu Valentin….sunt foarte buni toți. Deci, dacă ar fi fost după mine, Valentin mi s-a părut foarte bun. Și Cazacu. Vladimir a avut o perioadă mai slabă”.  Fostele colege ale lui „Bruce” par să îl prefere pe el și cred că „faimosul” a avut un dezavantaj, pentru că a venit mai târziu la Exatlon, iar publicul deja avea favoriți.

 

Citește și...