Alina Gologan a câștigat MasterChef! Ce va face cu cei 50.000 de euro primiți de la Pro TV

Publicat: 15/11/2019 | 15:00

Este vlogger, influencer și extrem de talentată în bucătărie! Alina Gologan a fost desemnată câștigătoarea sezonului din acest an de la “MasterChef România”! Pe lângă acest titlu, frumosa tânără a plecat acasă cu premiul cel mare: 50.000 de euro, oferiți de producătorii show-ului culinar de la la Pro TV. Supranumită Scarlett Johansson de România, ea a acordat un interviu la scurt timp după ce a sărutat trofeul și a dezvăluit cum s-a simțit când a aflat că a câștigat, cum s-a înțeles cu cei trei jurați, dar și ce va face cu banii.

Alina Gologan a câștigat “MasterChef” 2019

Finala de la “MasterChef” a început cu o probă care le-a testat celor trei concurenți rămași în competiție abilitatea de găti cel mai creativ amouse bouche. Ionuț Mărieș nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor juraților și a părăsit concursul culinar. Rămași în cursa pentru marele premiu, Alina Gologan și Cezar Marin au fost nevoiți să pregătească pentru cei trei jurați un meniu complet: aperitiv, fel principal și desert. Fiecare dintre ei a demonstrat că a reușit să evolueze considerabil de la audiții și până în finală, iar preparatele lor de aseară le-au îngreunat decizia juraților.

“Câştigarea titlului «MasterChef» reprezintă recunoaşterea muncii mele de pe toată durata competiţiei. A fost un concurs puţin dulce, puţin picant, presărat cu mirodenii de emoţie, care ne-a frământat pe toţi ca pe aluat. Cu toate acestea, în această ediţie am spulberat mitul cum că bărbaţii domină bucătăria, deşi competiţia mea masculină a fost acerbă. Nu m-am visat cu trofeul în mână decât după ce am intrat în pâine, ca să spun aşa. Abia în ultimele etape am realizat că trebuie să am mintea mai ascuţită decât cuţitele şi să mă concentrez, pentru că pot face o surpriză frumoasă. Sunt o gurmandă care a îndrăznit la mai mult şi mi-a ieşit pentru că am pus pasiune şi multă muncă în această reţetă a succesului. Este unul dintre cele mai fericite momente din viaţa mea şi mă simt norocoasă că am atât de mulţi oameni în jur, alături de care mă pot bucura de un moment pe care îl trăieşti o singură dată. Pentru mine, titlul «MasterChef» 2019 este un preparat care se împarte cu cei dragi şi tot ce vreau să vă mai spun e «bon appetit»!”, a spus Alina Gologan, relatează click.ro.

Ce va face Alina Gologan cu premiul de 50.000 de euro de la “MasterChef”

Întrebată cum ar descrie experiența “MasterChef” printr-un fel de mâncare, câștigătoarea trofeului emisiunii culinare de la Pro TV a mărturisit: “Uite, eu, de exemplu, nu mănânc picant, este o provocare pentru mine să-mi dai să gust ceva picant, deci aș descrie experiența ca pe o mâncare dulce-picantă, fără nicio notă amăruie”.

Frumoasa timișoreancă a declarat în cadrul interviului oferit după ce a fost desemnată cea mai talentată concurentă din bucătăria “Masterchef” că se gândește ca o parte din bani să o investească în ceva și își dorește să își deschidă o afacere.

“Mă simt absolut minunat, foarte norocoasă, am muncit, în același timp, foarte mult ca să ajung în punctul ăsta, și într-un fel, mă simt de parcă s-a împlinit un vis frumos pentru mine.

Toată lumea mă întreabă chestia asta. Cred că mi-ar plăcea să deschid o afacere proprie. Nu știu încă exact. Nu m-am hotărât încă. Am primit și niște oferte, cochetez cu chestia asta. Cu siguranță, o să investesc banii în ceva… Nu m-am gândit să-i sparg pe genți, pe vacanțe… Eu trăiesc destul de bine, banii aceștia sunt un bonus pentru mine și vreua să fac ceva din ei, nu vreau să-i irosesc”, a declarat Alina Gogogan, relatează jurnaliștii de la masterchef.protv.ro.

Lecția de viață primită de Alina Gologan la “MasterChef” 2019

Aproape fiecare concurent de la show-ul difuzat la Pro TV și-a învățat lecția din timpul competiției, iar Alina Gologan nu a făcut excepție de la această regulă nescrisă.

“Cred că am învățat că aș putea să am mai multă încredere în mine. Eu am venit în competiție cu zero încredere în mine: la început, eram foarte timorată, îmi făceam griji că nu mă descurc și, după aceea, pe măsură ce livram farfurii din ce în ce mai bune, am căpătat din ce în ce mai multă încredere în mine. Și cred că asta este cea mai bună lecție: să mă gândesc că, atunci când zic că nu pot, de fapt, pot de trei ori mai mult”, a dezvăluit câștigătoarea “MasterChef România” 2019, conform sursei citată mai sus.

Alina Gologan a mai spus în timpul declarațiilor că s-a înțeles bine cu toți cei trei jurați: Silviu Chelaru, Joseph Hadad și Cosmin Tudoran.

“M-am înțeles bine cu toți jurații. M-au tras de urechi când a fost cazul, asta este clar, s-a și văzut. Mi-a plăcut Silviu mult, mi s-a părut un pic mai «rău», dar era foarte obiectiv. Pe chef Hadad îl vedeam ca pe un tată, ca pe o figură paternă, iar pe Cosmin îl vedeam ca pe un frate mai mare, parcă eram într-o familie”, a afirmat blondina.

Citește și...