Alina Plugaru nu mai joacă în filme pentru adulți, însă pozează la fel de sexy. Cum arată acum blondina

Publicat: 16/07/2019 | 15:09

Alina Plugaru nu mai joacă în filme pentru adulți, s-a retras din industrie în urmă cu aproximativ zece ani. Însă, nu a renunțat să pozeze la fel de sexy, în ipostaze provocatoare. Deși nu mai are aproape nimic în comun cu imaginea care a făcut-o vedetă, blondina are un public fidel, care a reacționat  foarte bine la postarea vedetei și s-a bucurat când a văzut-o pozând atât de sexi.

Recent, au apărut pe Facebook imagini cu blondina, unde apare într-un selfie, cu sfârcurile la vedere. „Frumoasa foc/ Wow ce corp superb ce bunaciune de femeie/fff sexyy fff dotată impecabilă fff încântătoare fff excitantă senzuală atrăgătoare„, sunt doar câteva dintre comentariile primite de Alina Plugaru.

Alina Plugaru vrea să îşi deschidă şcoală de relaţii de cuplu, să învețe femeile cum se folosește un prezervativ sau cum să își păstreze bărbatul de alături. „Sunt foarte multe femei care nu ştiu cum se pune un prezervativ sau nu ştiu cum să îşi păstreze relaţia cu iubitul sau cu soţul. Primesc multe mesaje pe Facebook de la ele şi îmi spun că nu ştiu ce să facă să îşi păstreze relaţia, a spus Alina.

Ea are deja un salon de masaj erotic în Bucureşti, dedicat, cu precădere, bărbaţilor. Şcoala pe care o visează se adresează strict femeilor care au probleme în viaţa sexuală şi de cuplu. Blondina s-a făcut femeie de casă şi s-a angajat într-o relaţie serioasă.Am un iubit de trei ani, sunt liniştită. Dar nu mă gândesc la o nuntă sau la un copil pentru că nu mă văd, momentan, mamă sau femeie măritată. Îmi este bine aşa cum sunt“, mărurisea Alina Plugaru în urmă cu câteva luni.

Citește și...