Alina Pușcaș, dezvăluiri din culisele emisiunii ”Te cunosc de undeva”: ”Ne-au făcut de multe ori să oprim filmarea”

Autor: A.N.
Publicat: 02/12/2019 | 17:02

Alina Pușcaș a făcut dezvăluiri din culisele emisiunii ”Te cunosc de undeva”. Prezentatoarea TV a mărturisit că din cauza unor concurenți s-a oprit de multe ori filmarea.

Fără doar și poate, Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu formează unul dintre cele mai haioase ”cupluri” din cadrul emisiunii ”Te cunosc de undeva”. Cei doi au fost cireașa de pe tort a celor 14 sezoane, iar ipostazele hazlii i-au făcut de multe ori pe producătorii emisiunii să oprească filmarea.

Și asta pentru că cei doi au stârnit hohote de râs în sală! (CITEȘTE ȘI: LIVIU VÂRCIU ȘI ANDREI ȘTEFĂNESCU, PROBLEME DE SĂNĂTATE ÎNAINTE DE EDIȚIA TE CUNOSC DE UNDEVA! CE AU PĂȚIT CEI DOI)

”Ni s-a întâmplat destul de des să râdem la momentele lui Liviu și Andrei. Cam tot timpul râdem foarte mult atunci când ajunge să fie o parodie pentru că sunt anumite personaje cărora orice le-ai face nu ai cum să le duci într-o zonă serioasă. Și ei știu asta (n.r. – Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu) și atunci spun că, dacă tot nu le iese, măcar să facă o parodie, să râdă de personaje până nu mai pot.

Îmi amintesc că trebuiau să le imite pe fetele de la Indiggo, moment în care am râs cu lacrimi. Au mai făcut ei multe perechi de fete, să zic așa, unde abia ne-am oprit din râs. Nu a fost neapărat nevoie să dăm mai multe duble, dar ar trebuit să oprim filmarea, pentru că râdeam atât de tare, că devenise isteric râsul și atunci ne-am oprit pentru că nu puteam să difuzăm minute bune de râs încontinuu”, a mărturisit Alina Pușcaș pentru Libertatea.

Ce au spus jurații înainte de sezonul 14

“Sezonul 14 o să fie unul plin de surprize, pentru că sunt patru cupluri versus patru vedete solo. Și atunci o să fie un entertainment foarte interesant. Telespectatorii vor avea bucuria unor transformări absolut fabuloase, în stilul din ce în ce mai luxuriant al show-ului «Te cunosc de undeva!», a spus Cristi Iacob, juratul care acordă punctele pentru actorie.

O să fie un sezon pontos, ca să zic așa, plin de glume, cu concurenți extrem de cunoscuți, iubițși buni cântăreți. Doamne, ce o să-mi audă urechile în acest sezon! O să vedeți ce întrecere o să fie între ei! Și, ca noutate, avem parte și de actori foarte buni care vor să cânte, a spus jurata vocilor, Ozana Barabancea.

Sunt fericită că am ajuns la cel de-al 14-lea sezon și că, iată, datorită acestui lucru, «Te cunosc de undeva!» este unul dintre cele mai longevive show-uri de televiziune. Mă bucur de asemenea foarte mult că în acest sezon vor intra în joc mai multe cupluri, și nu doar unul cum s-a întâmplat până acum, dar și că vom avea în scenă concurenți foarte buni și haioși, a spus Andreea Bălan, jurata care notează coregrafia.

Fiind show-ul meu preferat și negândindu-mă nici o secundă acum șapte ani când a început că va dura atât, îl aștept cu mare nerăbdare de fiecare datăȘi aștept fiecare zi de filmare ca pe o mini-vacanță. Dar una profesională, în care sunt pe cât de relaxat ca jurat, pe atât de concentrat și de corect cu cei din ring. Sunt convins că și sezonul 14 va fi unul extrem de bun, la finalul căruia vom auzi de prietenii care s-au legat aici, prietenii care o să dureze, spune Aurelian Temișan, juratul care acordă punctele pentru partea de show.

Citește și...