Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, probleme de sănătate înainte de ediția Te cunosc de undeva! Ce au pățit cei doi

Publicat: 07/11/2019 | 11:37

Ediție dificilă pentru Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu sâmbăta aceasta, la “Te cunosc de undeva!”, căci Liviu a ajuns în dimineața filmării la Urgență, unde a stat cu perfuzii pentru câteva ore, fiind incertă participarea sa la show, pe când Andrei a avut nevoie de un consult medical chiar la platourile de filmare.

Citește și: Ce bolid are Andrei Ștefănescu! I-a luat fața lui Liviu Vârciu, colegul său de la Antena 1

Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, probleme de sănătate înainte de ediția Te cunosc de undeva!

Din cauza oboselii din ultimele zile mi s-a făcut rău, în timp ce eram la machiaj. Am început să am palpitații. Și, culmea, deși aveam palpitații, îmi scăzuse tensiunea… Din fericire, n-a fost nimic grav, spune Andrei.

Mai complicat a fost pentru Liviu, care a ajuns la platou direct de la spital, cu puțin timp înainte să urce pe scenă. Deși medicul îi recomandase pauză vocală totală, acesta n-a vrut să renunțe și a cântat așa cum a putut piesa “Alin”, a trupei Sweet Kiss, alături de colegul său, Andrei.

Citește și: Fata cea mare a lui Liviu Vârciu se mută din România! Carmina a făcut remarci acide la adresa tatălui ei

Cum le va ieși celor doi prieteni transformarea în trupa Sweet Kiss, cunoscută în anii ’90 datorită piesei “Alin”, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă, 9 noiembrie, de la ora 20:00, într-o nouă ediție a show-ului Te cunosc de undeva!.