Fata cea mare a lui Liviu Vârciu se mută din România! Carmina a făcut remarci acide la adresa tatălui ei

Publicat: 01/11/2019 | 16:13

Carmina, fata cea mare a lui Liviu Vârciu, se mută din România împreună cu mama ei. Frumoasa adolescentă a enumerat câteva amănunte emoționante despre planurile sale și, la un moment dat, ea a făcut remarci acide la adresa tatălui său și a subliniat că nu l-a văzut de un an și două luni; iar la telefon vorbesc foarte rar.

Citește și: Câţi bani a luat Anda Călin pe casa părinţilor! Şi-a vândut apartamentul ca să-l scape pe Liviu Vârciu de datorii

Fata cea mare a lui Liviu Vârciu se mută din România

Carmina și mama sa, Ami Teiceanu, vor da România pe Spania… respectiv: Timișoara pe Barcelona, unde plănuiesc de luni bune să se mute. În vârstă de 17 ani, fiica lui Liviu Vârciu este decisă să urmeze cursurile unei facultăți de actorie peste hotare. Ea va susține anul viitor examenul de bacalaureat.

“Viața mea de adolescentă este una minunată și nu consider că e neobișnuită față de viața altor adolescenți. Cât despre carieră, mie de mică mi-a plăcut teatrul, dar pe parcursul anilor mi-am dat seama că sunt mai îndrăgostită de film și de uimitoarele tehnici cu care se face un film bun. După liceu, îmi doresc să urmez o facultate de actorie în Barcelona, unde mă voi muta împreună cu mama”, a dezvăluit Carmina pentru jurnaliștii revistei VIVA!

Ami Teiceanu așteaptă și ea cu nerăbdară să înceapă noul capitol din viața sa și a fiicei pe care o are dintr-o relație anterioară cu Liviu Vârciu.

“Și Carminei îi place mult Barcelona și cred că este locul ideal, în care ar putea avea un viitor mai bun și unde unde își va putea împlini visurile, treptat”, a mărtuirsit Ami Teiceanu.

Citește și: Ce a ajuns să facă fiica lui Liviu Vârciu după ce a luat 4,5 la Evaluarea Națională

Carmina a făcut remarci acide la adresa tatălui ei

În timpul declarațiilor despre planurile mărețe, Carmina a vorbit și despre relația cu tatăl ei, Liviu Vârciu. Frumoasa adolescentă nu a avut cuvinte frumoase la adresa părintelui… dimpotrivă: l-a atacat dur pe artist și a povestit cum s-a implicat, de fapt, acesta în viața sa. Noile remarci acide vin la aproape cinci luni de când fata cea mare a cântărețului i-a transmis un mesaj tranșant.

“În ciuda aparenţelor, relaţia mea cu tata nu este una tocmai lapte şi miere, aşa cum ştie toată lumea. Cel puţin cu mine tata mereu a fost mai indiferent şi mai rece. În momentul de faţă, nu l-am văzut de un an şi două luni, cât despre vorbit, vorbim foarte rar… Ştiu că multora nu le vine să creadă, pentru că ceea ce declară el nu se leagă cu ceea ce spun eu şi nici cu adevărul. Niciodată nu am avut relaţia aceea care apărea la televizor. Vreau să spun că este foarte deranjant faptul că multă lume vine la mine cu tot felul de întrebări îndepărtate de realitate…

Când eram mai mică, obişnuiam să nu zic nimic, deoarece nu voiam să îl pun într-o lumină proastă, dar acum, având în vedere că, în 7 luni, împlinesc 18 ani, văd altfel lucrurile şi nu are rost să tac pentru cineva căruia nu-i pasă. În contradictoriu cu ceea ce spune el, eu nu am avut niciodată parte de o vacanţă din partea lui, de un cadou de Crăciun sau de afecţiune.

Tata a început să mă susţină financiar de 6 ani, cu 2.000 de lei lunar. Până acum 6 ani, nu ne-a susţinut nici pe mine şi nici pe mama financiar, vreodată. El se pricepe foarte bine să fabuleze şi să mintă, şi, deşi este tatăl meu, nu mai pot păstra tăcerea despre aceste lucruri, pentru că mi se pare penibil deja ce face. Sincer, mi-aş fi dorit din tot sufletul ca relaţia mea cu tata să fie aşa cum se vede la TV. Declar toate astea pe baza motivului că deja e foarte deranjant ca oamenii să creadă altceva şi toată lumea să îl aprecieze pentru ceea ce nu este”, a mai mărturisit fata cea mare a artistului, conform revistei VIVA!

Liviu Vârciu și Anda Călin s-au împăcat

Liviu Vârciu a devenit tătic pentru a doua oară pe 25 septembrie 2017. Artistul și Anda Călin i-au pus numele fiicei lor Anastasia Maria, iar în martie 2018, micuța a fost creștinată. Artistul mai are o fiică, pe Carmina, care s-a născut în urma relației pe care a avut-o cu Ami Teiceanu. Actorul din serialul “Fructul oprit” a anunțat luni, 2 iulie 2018, că nu mai formează un cuplu cu fostul “iepuraș” Playboy, deși mulți se așteptau să urmeze nunta. La începutul acestui an, ei s-au împăcat.

Citește și...