Ce bolid are Andrei Ștefănescu! I-a luat fața lui Liviu Vârciu, colegul său de la Antena 1

Publicat: 03/11/2019 | 11:33

La 42 de ani, Andrei Ștefănescu are aproape tot ce și-a dorit! Este un bărbat însurat de curând, tătă de băiat, artist și prezentator TV! Și… pentru că a negociat la sânge contractele pe care le-a semnat, el a reușit să își cumpere bolidul pe care și l-a vrut enorm. Valoarea autoturismului său este cu 10.000 de euro mai mare decât a mașinii de lux pe care o conduce Liviu Vârciu, prietenul și colegul său de la Antena 1.

Citește și: Fata cea mare a lui Liviu Vârciu se mută din România! Carmina a făcut remarci acide la adresa tatălui ei

Andrei Ștefănescu, bolid de cel puțin 35.000 de euro

Deși este prezentatorul matinalului de la Antena Stars, Andrei Ștefănescu face echipă cu Liviu Vârciu la emisiunea “Te cunosc de undeva” de la Antena 1. Recent, carismaticul moderator și-a dus “monstrul pe patru roți” la un salon de cosmetică auto, iar rezultatul l-a uimit. Mulțumit de felul în care arată Range Rover-ul său negru, cântărețul a făcut un live înainte să-i fie prezentată fiecare schimbare făcută. Bolidul pe care acesta îl deține costă cel puțin 35.000 de euro.

Citește și: Andrei Ștefănescu s-a căsătorit ieri în secret cu Antonia. Primele imagini de la nuntă

“Dragii mei, așa cum v-am zis: momentul meu de a mă lăuda. (…). Am avut și o cârtiță în mașină (…). Astăzi am venit, nu red că nu e mașina mea, cred că mi-a vopsit-o, altceva n-avea cum! E altă mașină! Eu nu o recunosc. Eh, uitați-vă, voi motor! Eu vă spun o chestie: nou – nu a fost așa. Deci, băieții ăia de la Range Rover, când au făcut mașina asta, au lăsat urme… eu știu sigur c-avea urme. (…).

Îți mulțumesc din suflet, în sfârșit, mă simt și eu bine în mașina mea, pe cuvântul meu. (…).”, a spus carismaticul artist în timpul live-ului de mai jos.

Publicată de Andrei Ștefănescu pe Marţi, 29 octombrie 2019

În curând, și mașina soției lui Andrei Ștefănescu va trece pe la același salon de cosmetică auto. Cântărețul a promis că va face și atunci un live.

Liviu Vârciu conduce un autoturism de 25.000 de euro

Liviu Vârciu… artist, actor, fost co-prezentator – însă, acestea nu sunt singurele sale surse de venit. Motiv pentru care anul acesta, dar mai ales în 2018, sumele de bani din conturile deschise pe numele lui sunt destul de mari. Totuși, el a fost mult timp împrumutat la nea Marin, care îl consideră “fiul său”.

Citește și: Câţi bani a luat Anda Călin pe casa părinţilor! Şi-a vândut apartamentul ca să-l scape pe Liviu Vârciu de datorii

În vârstă de 38 de ani, îndrăgitul cântăreț are o fiică de 17 ani din relația cu Ami Teiceanu și o fetiță cu actuala parteneră de viață, Anda Călin. Fostul “iepuraș” Playboy i-a dăruit-o pe Anastasia Maria în toamna lui 2017. Liviu Vârciu deține un autoturism marca Infinity, în valoare de 25.000 de euro. Bolidul lui are numere personalizate.

Citește și...