Alina Pușcaș, primele declarații după ce a fost pusă la zid că a mințit: ”Nici pentru toți banii din lume…”

Publicat: 09/07/2020 | 06:58
Alina Pușcaș, primele declarații după ce a fost pusă la zid că a mințit: ”Nici pentru toți banii din lume…”

Alina Pușcaș a părăsit spitalul, după ce testul COVID-19 i-a ieșit negativ. A fost, însă, pusă de la zid de unii dintre fanii ei că ar fi regizat, de fapt, totul. Concret, nu ar fi fost infectată cu noul coronavirus, nici ea, nici colegii ei de platou de la Antena 1, cum ar fi Marcel Pavel sau Andrei Ștefănescu.

CITEȘTE ȘI: ALINA PUȘCAȘ A FOST PUSĂ LA ZID DE CĂTRE URMĂRITORII DIN MEDIUL ONLINE! VEDETA A PRIMIT REACȚII EXTREM DE DURE DUPĂ CE A DEZVĂLUIT DIETA DRASTICĂ PE CARE O URMEAZĂ

Declarații inedite a făcut Alina Pușcaș în platoul emisiunii ”Showbiz Report”, de la Antena Stars, unde a vorbit despre momentele grele pe care le-a petrecut după ce a aflat că este infectată cu noul coronavirus. A fost nevoită să se rupă de familia sa și de cei dragi. Mai mult, gurile rele au vorbit-o. Au spus că minte în legătură cu boala.

A avut tăria să treacă peste durele critici venite din senin. I-a blocat pe rețelele de socializare pe cei care au terfelit-o fără nicio vină și a mers mai departe. Ca un argument, Alina spune că nu ar fi acceptat să stea departe de familia ei pentu toți banii din lume. ”Pandemia scoate numai lucrurile rele din noi. La mine hatereala a fost mult mai mică. Am avut vreo zece persoane cu totul, pe care le-am și blocat și închis. Este contul meu public, pot să fac ce vreau. Dacă nu-mi convine ceva, elimin. Noi am fost mulți, noi am fost primii care am fost mulți. Niciunul dintre noi nu își dorea, sub nicio formă, pentru toți banii din lume, să fie departe de familie”, a declarat Alina.

”Am avut fericirea de a nu fi dată afară dintr-un magazin sau alungată dintr-un parc. Dar, înainte să se testeze Marcel Pavel și presa bubuise peste tot, s-a creat o panică generală. Drept urmare, s-a întâmplat ca anumiți părinți de la grădinița la care am copiii, să-și manifeste cumva nemulțumirile”, a mai spus Alina.

Alina Pușcaș, infectată la filmările ”Te cunosc de undeva”

Marcel Pavel, Ozana Barabancea, Andrei Ștefănescu, Adriana Trandafir și Alina Pușcaș au fost confirmați pozitiv cu coronavirus! Imediat, Antena 1 a trimis un comunicat de presă prin care a anunțat suspendarea filmărilor la emisiunea „Te cunosc de undeva!”.

„Filmările pentru emisiunea ”Te cunosc de undeva!” sunt suspendate pentru moment. Antena 1 a luat toate măsurile impuse de lege pentru stoparea răspândirii virusului SARS-CoV2 și siguranța angajaților și a colaboratorilor. A fost realizată o anchetă epidemiologică, au fost testate și trimise în izolare persoanele care au avut un contact direct. Filmările pentru Te cunosc de undeva! urmează a fi realuate după perioada de carantinare.

NU RATA: ALINA PUȘCAȘ A AJUNS PE MÂNA MEDICILOR, IMEDIAT CE A IEȘIT DIN IZOLARE! CE A PĂȚIT VEDETA

În ceea ce privește informațiile vehiculate cu privire la Antena Stars, menționăm faptul că emisia postului continuă la fel ca și până acum. Au fost luate și în acest caz toate măsurile de dezinfecție, distanțare și protecție, pentru ca producțiile să se poată desfășura în continuare în condiții de siguranță”, s-a arătat în comunicatul trimis de postul Antena 1.