Alina Pușcaș s-a căsătorit! Iată primele imagini de la nuntă

Publicat: 13/10/2019 | 10:25

Ieri a fost o zi în care petrecerile s-au ținut lanț. Fiica lui Gigi Becali s-a cununat religios cu alesul inimii sale, iar Alina Pușcaș a devenit, la rândul ei, soție cu acte în regulă.

După o relație de câțiva ani, Alina Pușcaș și Mihai Stoenescu s-au prezentat în fața ofițerului de Stare Civilă, iar vedeta a posta câteva fotografii pe contul său de Instagram. ”Dar voi nu v-ati mai casatorit o data in biserica ? Sau era logodna? Fericire maxima 😚”, a întrebat unul dintre vizitatorii paginii. Iar Alina Pușcaș a lămurit misterul: ”Atunci a fost logodna in biserica 😉😇😛”.

Firește, admiratorii Alinei au fost pe fază, iar felicitările nu au lipsit. ”Casa de piatra si sa va iubiti o viata, chiar si dincolo de ea 😙😙😙👰🤵💏”, ”Felicitaaari! Casa de piatra si viata lunga impreuna, in fericire si iubire!!! 😍😘❤️❤️🎉🎉🎉”, ”Fericire maxima suflet frumos ! ❤️”, ”💕Felicitări sa aveti parte de toata iubirea,fericirea din lume alături de comorile voastre💕🥂🎉😍🤗”, ”Felicitări !!🥰 Casă de Piatră și multă fericire !❤️”, au fost câteva dintre comentariile postate de fanii Alinei.

”La biserică m-am trezit cu surpriza. Nu am știut nimic. Mi-a pus cineva un buchet în mână și m-am trezit cu preotul care spunea în fața tuturor că azi avem de înfăptuit două taine, a botezului și a cununiei. Mi s-au tăiat picioarele. M-am uitat la Mihai și am spus: “E pe bune? Vorbești serios?” Și, evident, am izbucnit în plâns. A fost minunat! Cel mai romantic moment surpriză! A fost perfect!”, a declarat Alina Pușcaș în 2017, atunci când a avut loc… cununia religioasă a cuplului.

Alina Pușcaș și alesul inimii sale

”Mă simt, sincer, mult mai bine…”

Cu mai mult timp în urmă, Alina Pușcaș și-a anunțat fanii că nu mai petrece deloc timp pe Facebook, preferând Instagramul.

Bună dimineaţa! Să aveţi o săptămână aşa cum e acum afară, cu mult soare. Voiam să o felicit pe Ruxi, prietena mea, care este la câteva luni de zile de „NO FACEBOOK”. Nu mă înţelegeţi greşit. Nu susţin vreo campanie ANTI FACEBOOK, dar ştiu ce înseamnă să fii absolut dependent de Facebook. Am avut şi eu nişte ani în care am făcut asta şi a fost foarte greu.

Am renunţat şi eu de ceva timp la Facebook. La modul că nu mai stau pe Facebook, nu răspund la mesaje private, nu caut informaţii pe Facebook. Doar postez automat, de pe Instagram se duce direct pe Facebook. Atât. Tot ceea ce postez. Cred că am vreo trei sau patru ani de când nu mai stau pe Facebook deloc şi mă simt, sincer, mult mai bine. Parcă suntem la Facebook-iştii anonimi. În concluzie, îmi ajunge un singur viciu şi anume Instagram. Nu pot face faţă la mai mult de atât pentru că am timpul mai mult decât limitat. Recunosc că şi Instagram-ul îmi ocupă destul de mult timp, aşa că… sincer, îmi ajunge!”, a spus Alina Puşcaş pe contul de socializare.

Citește și...