Alina Sorescu, prima reacție după ce Alexandru Ciucu a fost surprins singur la un club în Mamaia: „A ieșit băiețește. Sunt învățată cu astfel de situații”

Publicat: 11/09/2020 | 13:57
Alina Sorescu, prima reacție după ce Alexandru Ciucu a fost surprins singur la un club în Mamaia: „A ieșit băiețește. Sunt învățată cu astfel de situații”

Alina Sorescu a făcut primele declarații în presă, după ce soțul său a fost surprins de CANCAN.RO, singur, la un club de fițe din Mamaia Nord. Cântăreața a precizat că este obișnuită ca Alexandru Ciucu să iasă „băiețește” la distracții fără ea.

Alina Sorescu a intrat în direct, telefonic, la emisiunea „Vorbește lumea” de joi. Cântăreața a lămurit aspectul divorțului care este vehiculat în ziare și a precizat că nu este vorba despre nicio despărțire între ea și Alexandru Ciucu. Creatorul de modă, spune ea, pur și simplu a avut parte de o ieșire cu băieții, la mare.

„A fost călătoria lui la Golf, planificată de ceva timp. La golf merge băiețește. Sunt învățată cu astfel de situații și vreau să merg mai departe.”, a spus Alina Sorescu.

Mai mult decât atât, artista a punctat faptul că a avut și un motiv întemeiat pentru care oricum nu ar fi avut posibilitate să îl însoțească pe litoral.

„Fac o preselecție la școala de muzică, ăsta e si motivul pentru care sunt atât de ocupată. Eu, fiind cu activitățile mele, nu am putut să-l însoțesc. Raisa, fetița cea mică, a avut febră, așa că am stat cu ea. Alex a fost la golf și la întoarcere s-a oprit în Mamaia. Nu mă deranjează bârfele pentru că sunt obișnuită. Lumea mondenă e mică”, a mai spus Alina.

Alina Sorescu a mai menționat că ea și Alexandru Ciucu au împlinit 10 ani de la căsătorie, chiar pe 12 septembrie și au sărbătorit fericiți acest eveniment.

„Dar eu sunt destul de obișnuită cu lumea asta. Celebritatea, într-adevăr, nu este ușor de dus pe umeri. Dar eu asta fac de când mă știu. Sunt în lumina reflectoarelor de când eram copil. Sunt învățată cu astfel de situații. Vreau să-mi văd mai departe de activitate și familie’, a spus Alina Sorescu la Pro TV.