Alt caz de răpire în Caracal! Doi bărbați au fost reținuți după ce au sechestrat o femeie

Publicat: 02/09/2020 | 22:07
Alt caz de răpire în Caracal! Doi bărbați au fost reținuți după ce au sechestrat o femeie

Alt caz de rapire în Caracal! Doi bărbați, de 31 și 50 de ani, ambii din Caracal, au fost reținuți de polițiștii din Olt, după ce au fost acuzați că au răpit o femeie din Corabia.

Potrivit IPJ Olt, un bărbat de 56 de ani din orașul Corabia a anunțat, marți, la 112, că mai multe persoane i-au pătruns în locuință și au urcat-o pe concubina sa într-o mașină albă, împotriva voinței acesteia, plecând într-o direcție necunoscută.

(CITEȘTE ȘI: Călin Tudose, replici acide la adresa PNL! „Apa caldă a fost, este și va fi. Să ducem aiurelile la locul lor”)

Polițiștii au depistat mașina în Caracal. În mașină, oamenii legii au găsit patru bărbați, precum și pe concubina apelantului.

În urma audierilor, polițiștii au reținut, miercuri, pentru 24 de ore doi bărbați, de 31 și 50 de ani, ambii din Caracal, bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, amenințare și violare de domiciliu.

Aceștia vor fi prezentați joi Parchetului de lângă Judecătoria Corabia cu propunere de arestare preventivă.

(CITEȘTE ȘI: Silvio Berlusconi a fost testat pozitiv cu noul coronavirus. Politicianul de 83 de ani este izolat la domiciliu)

O adolescentă din Caracal este dispărută din data de 20 august

„La data de 1 septembrie a.c., în jurul orei 14.00, polițiștii din cadrul Poliție municipiului Caracal au fost sesizați cu privire la faptul că, la data de 20 august a.c., ASAN ANA-MARIA CASANDRA, în vârstă de 16 ani, ar fi plecat voluntar de acasă și nu a mai revenit.

Semnalmentele tinerei: înălţime 1,60 m, aproximativ 50 de kg, constituție atletică, ochi verzi, păr lung vopsit negru.

Persoanele care dețin informații ce pot conduce la găsirea fetei sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliție”, se arată într-un comunicat al IPJ Olt.

O adolescentă de 16 ani a dispărut din Caracal