Am aflat cine a castigat Ferma de la Pro TV. L-a invins pe Catalin Morosanu la duel

Publicat: 20/04/2019 | 09:43
Am aflat cine a castigat Ferma de la Pro TV. L-a invins pe Catalin Morosanu la duel

“Ferma. Un nou început” a intrat în casele românilor pe 29 ianuarie și, cu fiecare ediție difuzată, telespectatorii s-au împărțit în două tabere: cei care sunt încântați de regulile noi ale show-ului, alții care sunt pur și simplu dezamăgiți de tot ce se întâmplă în emisiune. Un singur lucru îi unește însă: dorința de a afla cine reușește să câștige premiul cel mare pus în joc: 50.000 de euro. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă dezvăluie această informație în exclusivitate, așa cum s-a întâmplat și în legătură cu echipa câștigătoare de la “Asia Express”, când și atunci sursele noastre au fost cele mai bune și fanii emisiunii-fenomen de la Antena 1 au aflat cu câteva ore bune înainte de finală cine a plecat din India cu amuleta de 30.000 de euro.

Citește și: CRBL și Oase, primele declarații după ce au câștigat Asia Express

Am aflat cine a câștigat “Ferma” de la Pro TV

Deși mulți dintre fanii show-ului de la Pro TV cred că Moartea din Carpați, așa cum este supranumit Cătălin Moroșanu, va ajunge la duel cu Cătălin Zmărăndescu și cel dintâi va fi eliminat, de fapt, lucrurile nu stau deloc așa. Potrivit unor surse, Moro, care este unul dintre cei mai implicați concurenți din “Ferma”, va ajunge în finala emisiunii împreună cu Marius Crăciun. Și… surpriză! Învingătorul este cel din urmă.

Citește și: Cât cm are bărbăția lui Florin Pastramă! Logodnicul lui Brigitte a spus cât este de dotat

Discreția tronează în jurul informației privind câștigătorul emisiunii “Ferma” 2019, chiar dată filmările s-au încheiat de multă vreme. Participanții show-ului sunt obligați prin contractul de confidențialitate să nu divulge acest lucru, astfel că ei nu le-au spus cine a câștigat marele premiu nici măcar celor mai apropiate persoane din viața lor. În plus, deși i-am contactat pe oficialii de la Pro TV ca să ofere un punct de vedere privind această informație, ei nu au dat niciun răspuns până la acest moment.

Citește și: Brigitte și-a arătat silicoanele la Ferma” de la Pro TV. Ce i-a făcut Pastramă la sâni, când i-a văzut goi

Cine este Marius Crăciun

Marius Crăciun a absolvit Facultatea de Educație Fizică și Sport, este membru al echipei naționale olimpice la judo și a reușit să ajungă până în finala show-ului Ninja Warrior România. “Sportul m-a ajutat să fiu mai disciplinat, mai educat, să respect oamenii, să cunosc oameni noi, tipologii de oameni diferite și mi-a dezvoltat foarte multe funcții motorii și calități motrice. Munca nu mă sperie. Am avut multe job-uri astfel încât să îmi pot câștiga pâinea și să îmi ajut familia. Dacă voi câștiga Ferma, vreau să folosesc banii pentru a le asigura celor dragi o viață decentă”, spunea tânărul înainte de a intra la “Ferma”.

Citește și: Imagini interzise minorilor la Ferma! Florin Pastramă i-a atins “comoara” lui Marius Crăciun dintre picioare. S-a aflat cât de dotat este sportivul

Tatăl lui Marius Crăciun, diagnosticat cu o maladie delicată

Tatăl lui sportivului a fost diagnosticat de medici cu o maladie delicată: Alzhaimer;  și din cauza bolii nu-l recunoaște tot timpul. Mama sa este singura persoană cu care se sfătuiște acum. Cel mai frică în viață îmi este să nu ajung să fiu atât de trist din cauza problemelor, încât să nu mai pot zâmbi”, a mărturisit Marius Crăciun într-un interviu acordat jurnaliștilor de la VIVA!.

Marius Crăciun nu are amintiri prea plăcute din copilărie, pentru că familia sa nu a avut o situație materială foarte bună, iar primul lucru pe care l-ar face cu banii ar fi să plătească datoriile.

“Când eram copil, din cauza neajunsurilor aveam restanțe foarte multe, cu sume enorme și din această cauză era să fim dați afară din casă. Părinții mei au fost chemați la tribunal pentru a găsi o cale să plătească acea sumă. Dacă nu, eram dați afară. Cineva ne-a ajutat, a girat pe numele lui pentru a lua acea sumă de bani și am plătit întreținerea. Dar, de atunci până în prezent avem datorii la bănci si la C.A.R. Vreau să câștig la «FERMA» și să plătesc datoriile pentru a avea o viață mai liniștită”, a mai declarat concurentul show-ului de la Pro TV.