Am aflat de ce femeile îl plac pe nr. 1 din Senat! S-a dezbrăcat de secrete la plajă!

Publicat: 06/07/2016 | 19:42

Dacă ne gândim la Călin Popescu Tăriceanu, prima dată ne vine în minte cariera sa politică, apoi pasiunea sa pentru femei frumoase, mai ales că pe 5 dintre iubirile sale le-a şi luat de soţii!

Actuala doamnă Tăriceanu se numeşte Loredana şi i-a dăruit politicianului şi un fiu, în decembrie 2014. Deşi diferenţa de ani dintre cei doi este una destul de mare, nu pare să afecteze deloc relaţia cuplului. Ce-i drept, Călin Popescu Tăriceanu nu mai este la fel ca în tinereţe, atunci când poza ca model pentru casele de modă autohtone, dar noi am reuşit să-i aflăm “trucurile” cu care reuşeşte să topească inimile femeilor: şarmul de gentleman şi bunele maniere, un lucru tot mai rar în zilele noastre şi demn de toată lauda.

CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, l-a filmat pe Călin, pe litoral, în timp ce era alături de soţia sa, bucurându-se de vremea superbă la malul mării. Politicianul a părut să fie mai îndrăzneţ cu alegerile vestimentare, stând o perioadă bună de timp doar în pantalonii scurţi, în timp ce Loredana s-a temut mai mult de razele soarelui, alegând totuşi o culoare potrivită pentru sezonul estival, astfel că nu ne-ar mira să-i vedem ţinuta comentată de verdict.ro, site-ul nr. 1 de fashion review din România!

Călin Popescu Tăriceanu se comportă mereu ca un adevărat cavaler cu soţia sa, Loredana.
Călin Popescu Tăriceanu se comportă mereu ca un adevărat cavaler cu soţia sa, Loredana.

Cu toate că Tăriceanu a discutat destul de mult la telefon, neputând probabil să amâne toate afacerile pentru distracţia de la mare, nu a uitat vreo clipă de soţia care îi era alături şi se bucura de lectura unei cărţi voluminoase, despre artă, dacă este să ne luăm după coperta acesteia. Din când în când, Călin o mai întreba câte ceva pe Loredana, pentru ca apoi, când au plecat de pe plajă, acesta să care ca un soţ grijuliu o parte din bagaj, precum şi cartea cu care s-a delectat partenera sa. Mai mult decât atât, politicianul a luat conştiincios şi bolul în care se aflau fructele savurate de Loredana, ducându-l spre un coş în care să îl golească, semn că ţine şi la soţie, dar şi la mediul înconjurător.

De altfel, nu este pentru prima dată când CANCAN.ro îl filmează pe acesta în timp ce se comportă ca un adevărat cavaler cu Loredana. (mai multe detalii AICI) Călin Popescu Tăriceanu îi cumpără adesea flori şi chiar îi deschide mereu uşa maşinii. Se pare că în tinereţe Tăriceanu a învăţat mai mult decât să pozeze, gândindu-se probabil că bunele maniere spun mai mult decât o mie de cuvinte… sau fotografii!

(Georgiana Laciu)