„Am apărut…” Ce comentariu a postat Mihaela pe Facebook, după ce a fugit de acasă și a aflat că e căutată de Poliție

Publicat: 16/05/2019 | 09:37

Dispariția Mihaelei, o tânără de 23 de ani din Suceava, a luat o întorsătură cel puțin ciudată după ce un ziar local a publicat anunțul Poliției. Între timp fata a apărut și a lăsat un comentariu, după ce a aflat că este căutată de Poliție, fix la imaginea cu ea, distribuită pe Facebook

Imaginea cu mesajul ei a devenit virală pe Internet, fiind distribuită și de pagina de Facebook „Politistii au umor”. Mai exact, fata dispărută a fost cea care a lăsat un mesaj prin care anunța că a apărut și a cerut să se șteargă poza. „Am apărut, ștergeți anunțul„, a scris Mihaela.

Anunțul de dispariție al fetei, redat de Monitorul de Suceava, era următorul: ”Poliţia caută o tânără de 23 de ani, Mihaela-Cătălina Cioată,  cu domiciliul în comuna Bilca, sat Bilca,ce a dispărut de la domiciliu din data de 7 mai. Semnalmente: înălţime 155-160 cm, statură atletică, greutate circa 55 kg, ten deschis la culoare, faţă ovală, ochi verzi, păr brunet, lung şi drept.

La momentul plecării de la domiciliu, aceasta era îmbrăcată cu o pereche de pantaloni tip jeans, de culoare albastru-alb, un tricou cu o inscripţie animată în partea din faţă, de culoare albă, o geacă de piele de culoare neagră, iar în picioare purta o pereche de tenişi, de culoare neagră”, se preciza în comunicatul Poliţiei.

Citește și...