Am descoperit închisoarea din Germania unde își execută pedeapsa ucigașul Ioanei Condea! Imagini în premieră

Publicat: 26/01/2019 | 23:02

Moartea Ioanei Condea răstoarnă sentința primită inițial de ”călăul” ei, Robert Tănase, aceea de opt ani de închisoare. Procesul urmează să fie rejudecat, însă, până atunci, deținutul român își duce zilele într-un penitenciar din Germania, care nu este ocolit de incidente șocante! CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, are toate detaliile, precum și imagini în premieră.

Tânăra Ioana Condea a murit pe un pat de spital din Koln (Germania), acolo unde a stat internată în ultimii aproape cinci ani. Ea a fost bătută cu bestialitate şi băgată în comă de Robert Tănase, un proxenet român. Acesta și-a ieșit din minți când tânăra a refuzat să se mai prostitueze și să-i dea lui banii. În urma loviturilor puternice, rămânca a intrat în comă și a fost transformată într-o legumă.

Agresorul a fost condamnat la opt ani de închisoare, fiind încarcerat la Penitenciarul din Koln, acolo unde, din câte se pare, există multe incidente, unele chiar foarte grave. Mai precis, angajații închisorii sunt acuzați de rele tratamente și chiar au fost cercetați pentru asta. Cel mai recent caz care a atras atenția presei din Germania a fost după ce un deținut în vârstă de 26 de ani s-a spânzurat în propria celulă. Acesta fusese închis după ce și-a atacat iubita cu un cuțit, însă încă de când fusese ridicat de poliție de-acasă s-a constatat că starea lui psihică era una foarte precară, și avea nevoie de ajutorul unui specialist.

(VEZI AICI: Caz tras la indigo cu cel al romancei mutilate in Germania)

Haine de hârtie pentru deținuții cu probleme psihice?!

Doar că bărbatul a fost mutat direct în închisoarea unde se află închis și Robert Tănase, fără să fie consultat de un psiholog, după cum reiese dintr-o anchetă internă, iar acolo și-a pus capăt zilelor. Teoretic, acesta trebuia plasat într-o celulă securizată, fără mobilier și îmbrăcat în haine confecționate din… hârtie! Cel puțin așa se precizează în raportul citat de publicația germană Weser Kurier.

(VEZI AICI:Ultimul mesaj al Ioanei Condea, înainte să i se întâmple nenorocirea din Germania)

Ca urmare a acestui caz, în această închisoare în care Robert Tănase își va petrece probabil foarte mulți ani după rejudecarea procesului au fost instalate camere de supraveghere și un soft care să înregistreze mișcări ”nenaturale” în celulele deținuților și declanșarea alarmei atunci când aceștia se apropie la o distanță mai mică de 30 de centimetri față de plafonul celulei. De asemenea, au fost eliminate mânerele de la ferestre, iar uniforma deținuților a fost și ea schimbată, fiind eliminate șireturile.

Penitenciarul în care este închis Robert Tănase arată ca un labirint

Ultimele imagini cu Ioana Condea

Toată lumea a fost șocată de vestea morții Ioanei Condea, și asta pentru că starea ei medicală părea că se îmbunătățește vizibil de la o zi la alta. Se îngrășase circa 30 de kilograme, era lucidă și coopera cu medicii, ba chiar începuse să fie plimbată cu scaunul cu rotile, după patru ani și ceva în care a stat imobilizată la pat.

(VEZI AICI: Caz tras la indigo cu cel al romancei mutilate in Germania)

Ioana se pregătea să meargă din nou, asta i-au spus medicii nemți Grațielei Condea, doar că fiica ei a murit subit. Ultimele poze cu Ioana sunt din curtea spitalului din Koln unde era internată, aflată în scaunul cu rotile, în timp ce-și strânge mama în brațe.

Ioana dădea semne că și-ar putea reveni

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...