Am găsit-o pe amanta de 13 ani a primarului! Puștoaica este nepoata unui fost politician…

Publicat: 26/10/2018 | 23:01

Afacere amoroasă cu iz de telenovelă rurală în comuna Șotrile, din județul Prahova, acolo unde primarul Daniel Bogdan Davidescu este anchetat de DIICOT. Procurorii îl suspectează pe edil că ar fi întreținut relații sexuale cu o minoră și că ar fi șantajat-o atunci când aceasta a vrut să rupă relația. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a descoperit-o pe iubita de 13 ani a primarului și a obținut informații în exclusivitate. Puștoaica este nepoata unui… fost politician. (Cel mai bun studio de videochat din București face angajări)

Întreaga comunitate din Șotrile urmărește cu sufletul la gură această telenovelă rurală, iar fata care ar fi fost șantajată este compătimită de către toți locuitorii. Surpriza și mai mare vine din faptul că victima este chiar nepoata… fostului primar din localitatea Șotrile. Reporterii CANCAN.RO au descâlcit ițele acestei afaceri, iar dezvăluirile sunt uluitoare. (Angajează-te și câștiga 10.000$ lunar!)

Înspăimântată, fata s-a mutat la Câmpina

Pentru a scăpa de amenințările primarului Davidescu, fata ar fi fost obligată să părăsească localitatea Șotrile și să se mute la Câmpina. Ea a depus o plângere împotriva primarului, inițial, însă acesta ar fi recurs la amenințări pentru a o determina să nu rupă relația de concubinaj. În posesia primarului se aflau, din câte se pare, la data respectivă, mai multe fotografii și filmări compromițătoare.  (Studio de videochat București oferă salariu garantat!)

Surse judiciare susțin că edilul Daniel Bogdan Davidescu nu putea suporta ideea că iubita lui minoră ar putea să îl părăsească, cu atât mai mult cu cât relația lor de concubinaj a debutat în 2016. Fata avea, atunci, doar 13 ani. Primarului i-ar fi plăcut la nebunie scenele picante, astfel că ar fi înregsitrat imagini în timp ce întreținea relații intime cu minora. Fata nu a ascuns faptul că era ”recompensată” în bani de către primar pentru serviciile prestate, iar autoritatea pe care acesta ar fi exercitat-o asupra sa ar fi transformat-o într-o parteneră docilă. (Cum câștigi bani rapid)

”A pus ochii pe ea”, spune bunicul fetei. ”A plimbat-o, a dus-o la mare…”

Bunicul fetei, fost primar în localitate, cunoaște întreaga poveste și este de părere că primarul Davidescu ar fi ”îmbrobodit-o” pe fată și ar fi profitat de ea, chiar dacă este un bărbat însurat. Bineînțeles, susține bunicul, primarul a lansat în public propria variantă referitoare la relația cu minora. Astfel, actualul edil susține că totul este doar o ”lucrătură politică” și că nu ar avea nicio vină. Dar bunicul fetei este convins că altfel au stat lucrurile:

(VEZI AICI: CAZ UNIC ÎN SHOWBIZUL DIN ROMÂNIA! ANDREEA BĂLAN ȘI MIRELA VAIDA AU ANUNȚAT CĂ SUNT ÎNSĂRCINATE ÎN ACELAȘI TIMP)

”A luat-o în mașină, ea n-a bănuit nimic, la început. Fata mi-a spus, a recunoscut tot. Pe 7 octombrie, anul trecut, părinții s-au trezit cu ea la biserică. Erau acolo pentru a cununa pe cineva. Fata plecase de acasă timp de trei luni, nu mai știuse nimeni nimic de ea. Am spus că până nu ne va explica tot ce s-a întâmplat cu acest nenorocit și cum a reușit să ne facă familia de râs, nu are ce să caute în curtea mea.

De atunci, nici nu a mai intrat în curtea mea. Și nu va intra până nu se rezolvă treaba asta. I-am spus lui taică-su să o ia și să afle tot ce s-a întâmplat și cum a reușit nenorocitul ăsta să ne facă de râs.  Știe toată comuna, nu mai e un secret. A venit, a luat-o, au discutat cu ea mamaia (n.red. – soția bunicului) – și cu nora mea. Fata a recunoscut tot. A plimbat-o, a dus-o la mare… Cu mașina primăriei. Cu banii primăriei. Păi, e posibil așa ceva? De ce nu te plimbi cu mașina ta? I-am spus fetei să-mi explice tot, de la A la Z. Mi-a spus chestii care m-au speriat. Soția mea e mai bisericoasă, o perioadă i-a fost rușine să mai iasă din casă…”

(CITEȘTE ȘI: ANDREEA BĂLAN NU-ȘI DOREȘTE CA FIICA EI SĂ-I CALCE PE URME: ”E O VIAȚĂ GREA!”)

Primarul Bogdan Davidescu s-ar fi lăudat cu înregistrări

Bunicul susține că primarul Davidescu s-a lăudat ”peste tot” că va rezolva situația și va scăpa basma curată. ”A zis că dă poze, că dă tot dacă fata nu continuă relația cu el. Vă dați seama… I-am spus lasă, mă, copilul, lasă-l în pace, că ne-ai nenorocit. Te-am ajutat, măi omule, nu te gândești la Dumnezeu?”

Situația este cu atât mai gravă cu cât bunicul fetei declară că primarul Davidescu nu a filmat-o doar pe nepoata sa atunci când întreținea relații sexuale cu el. Făcea asta cu ”toate victimele”, spune fostul primar al localității.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)