Home » Galerie foto » Am intrat în posesia unor înregistrări-bombă! Cumătrul lui Adi Minune rupe tăcerea despre mafiotul Viscol: ”O să te omor şi…”

Am intrat în posesia unor înregistrări-bombă! Cumătrul lui Adi Minune rupe tăcerea despre mafiotul Viscol: ”O să te omor şi…”

De: Cancan 22/11/2017 | 00:00
CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, cum face faţă unor noi atacuri venite din partea lui ”Viscol” şi a oamenilor acestuia şi ce măsuri a luat pentru a-şi pune la adăpost familia. (VEZI ŞI: S-a ”rupt” cea mai temută familie din România. Adi Minune l-a dat de gol… ”Împăratul lumii interlope” îşi reneagă fratele!)

"/>

A părăsit clanul temutului Viscol, iar de atunci viaţa lui este un calvar! Ioan Căldăraş, cumătrul celebrului Adi Minune, s-a refugiat în Italia, după ce ar fi fost ameninţat constant cu moartea. El a dezvăluit, pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, cum face faţă unor noi atacuri venite din partea lui ”Viscol” şi a oamenilor acestuia şi ce măsuri a luat pentru a-şi pune la adăpost familia. (VEZI ŞI: S-a ”rupt” cea mai temută familie din România. Adi Minune l-a dat de gol… ”Împăratul lumii interlope” îşi reneagă fratele!)

La începutul lui 2017, Ioan Căldăraş, zis David, făcea denunţuri halucinante despre clanul ţigănesc ”Viscol”, din care chiar el a făcut parte, dar s-a retras, în urmă cu un an şi ceva. Mai mult, a făcut şi plângere la Poliţie. Era omul de încredere al lui Ioan Boţ, şeful clanului. Tocmai de aceea, „David” ar fi fost terorizat sistematic, astfel încât a ales să plece în Italia. Şi-a luat acolo şi cei trei copii, două fete, una botezată chiar de Adi Minune, şi un băiat. Dar şi pe părinţii lui i-a adus în Italia, pentru a-i feri de răzbunarea lui Boţ, zis Viscol.

”Am fost ameninţat să-mi retrag plângerea că mă vor ucide! Şi pe familia mea o va ucide, pentru că i-am părăsit! Vor să mă omoare, mă ameninţă zilnic! Mi-au spart casa, iau taxă de protecţie la greu! Au dat cu toporul în cap… Sunt multe pe care le-a făcut Viscol!”, a declarat, pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, Ioan Căldăraş. (CITEŞTE AICI: MĂRTURII ŞOCANTE ÎN EXCLUSIVITATE. Finul lui Adi Minune îl denunţă pe temutul interlop ”Viscol”)

”Avem cel mai periculos clan din România la Lugoj, începând cu şeful clanului, bulibaşa Ioan Boţ, traficant de monede de aur de mai bine de 25 de ani, pe ruta România – Austria. În urmă cu câţiva ani, acest Ioan Boţ a fost depistat de Poliţia de Frontieră de la Cenad şi i s-au găsit în capota motorului 800 de monezi din aur! Tot acest Boţ Ioan, zis Pătru, şi fiica acestuia, deţin o grădiniţă particulară prin bani frauduloşi, plus alte proprietăţi nejustificate …. Nepotul lui Boţ Iulian, zis Viscol, şi tatăl aceluiaşi Boţ Iulian, zis Costa, au împuşcat, în anul 2013, în ambele picioare pe Ioan Mihai, cu o armă letală! Au făcut doar două luni de puşcărie! Boţ Iulian, zis Viscol, a fost arestat din nou, în 2016,  pentru evaziune fiscală şi dare de mită în complicitate cu fostul şef al poliţie Timişoara, Sorin Munteanu şi cu comisarul Dumitru Pavel …”, mai susţine ”David”.

Acesta a mai făcut o dezvăluire, legată de o presupusă tentativă de omor, chiar în centrul oraşului Lugoj. ”Ultima noutate! În urmă cu doar o săptămână, o tentativă de omor asociată cu o tâlhărie în centrul oraşului nostru. Unui om în vârstă de 60 de ani i-au fost aplicate mai multe lovituri cu toporul, după ce asta era inconştient! I s-a sustras un ceas din aur şi un lanţ din aur! Toate s-au petrecut la ordinul lui Ioan Boţ, zis Pătru bulibaşa. I-a avut colaboratori pe fiica Boţ Lămâiţa,  Musa Ioan, zis Oprea, soţul Lămâiţei, Boţ Iulian, zis Viscol, Boţ Zlato, zis Pătruţ, Boţ Iulian, zis Costa, Căldăraş Ion Titus, zis Ghiţă”, a mai declarat, pentru CANCAN.RO, omul care a părăsit clanul ”Viscol”. (NU RATA, AICI: Acesta e adevăratul motiv. Nora temutului Sile Cămătaru a provocat tot războiul din Bamboo: ”I-a pus cuţitul la gât şi apoi…”)

”Cîrpaci Bretian, Cîrpaci Ştefan, Cîrpaci Răzvan, Boţ Momi, Muşa Constatin Alin, Ciurar Dorin Şerban şi încă patru, pe care eu nu-i cunosc, au fost cei care l-au tâlharit şi bătut pe bătrân, la ordinul celor pe care i-am spus mai înainte. Ei au tras cu arme în casa unora care nu plăteau taxa de protecţie, este vorba despre Boţ Ioan Pătru, Boţ Iulian „Viscol” şi tot clanul lor! Într-un cuvânt, nu au lege! Actualul comandant al Poliţiei Lugoj, Mihai Tonenchi, este fost coleg de clasă cu ginerele bulibaşei Musa Ioan, zis Oprea! Ei fac dosare, ei decid cine să plătescă taxa, cine să intre la puşcărie, a cui casă să fie devastată, chiar casa mea a fost spartă de Boţ Iulian, de două ori, şi am fost obligat să vin în ţară, să-mi retrag plângerea… După multe ameninţări…”, a continuat Ioan Căldăraş, zis David, şirul acuzaţiilor.

I-ar fi spart casa de două ori!

Căldăraş ne-a trimis şi nişte filmuleţe, în care chiar el este ameninţat cu moartea. ”Mi-a zis: «Vă jur că facem crimă, sunt la tine în curte, îţi dau foc la casă, promit asta», este vorba de Căldăraş Ioan Titus, zis Ghiţă”, a mai spus cel poreclit ”David”. (VEZI ŞI: Am aflat de ce a fost reţinut celebrul dealer de droguri al vedetelor. Detalii de ultimă oră din dosarul lui ”Pablo Escobar al României”: ”A ameninţat-o până şi pe…”)

El povesteşte că, după ce a primit clipul cu ameninţările, oamenii ar fi trecut la fapte: ”Apoi mi-au spart casa, au trecut la fapte. Boţ Iulian, zis Viscol, şi Căldăraş Ioan Titus, zis Ghiţă.”

”Au făcut asta ca să-mi demonstreze că nu scap de ei, de asta s-au filmat la mine în curte şi apoi mi-au spart casa. În filmare mai spun că mă omoară! Păi el mă ameninţă aşa, face publică filmarea, a fost live, deşi este sub control judiciar?!”, a continuat ”David”.  ”Când am venit să-mi fac casă, au adus 42 de bodyguarzi, să mă omoare şi el, şi ei. Apoi, au fost identificaţi fiecare în parte! Sunt înregistraţi. Eu îmi asum tot ce spun, nu mint”, a mai spus ”David”, care a susţinut că a făcut o plângere şi la Bucureşti. 

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Parteneri
Motivul real pentru care Roxana Nemeș s-a căsătorit cu Cătălin Hagima. A fost obligată să…
Motivul real pentru care Roxana Nemeș s-a căsătorit cu Cătălin Hagima. A fost obligată să…
Cu puțin timp în urmă, Monica Anghel are Covid-19
Cu puțin timp în urmă, Monica Anghel are Covid-19
DRAMA pe care a trăit-o Gina Pistol. A plâns când povestea: 'Femeia era agresivă!'
DRAMA pe care a trăit-o Gina Pistol. A plâns când povestea: 'Femeia era agresivă!'
FOTO. Cum arată azi Simona Sensual, asistenta TV care a luat-o pe calea bisericii și a credinței! Transformarea e totală
FOTO. Cum arată azi Simona Sensual, asistenta TV care a luat-o pe calea bisericii și...
ŞOC! A rămas GOALĂ la petrecerea fiului, ţinuta a cedat! Doamna naţiunii, foto interzis minorilor
ŞOC! A rămas GOALĂ la petrecerea fiului, ţinuta a cedat! Doamna naţiunii, foto interzis minorilor
Anais, fetița lui Nicolae Guță cu Beyonce de România, o minune de copil… Cum arată acum minunea lui Guță
Anais, fetița lui Nicolae Guță cu Beyonce de România, o minune de copil… Cum arată...
„Eşti fierbinte”. Cum îl face Anamaria Prodan pe Reghe să uite de amante
„Eşti fierbinte”. Cum îl face Anamaria Prodan pe Reghe să uite de amante
Modelul ELECRTIC Dacia Spring a ajuns pe OLX. Chilipir sau țeapă?
Modelul ELECRTIC Dacia Spring a ajuns pe OLX. Chilipir sau țeapă?
Suma MODICĂ pe care Nicolae Guță o plătește ca pensie alimentară fiicei pe care o are cu Beyonce de România! „O vede o dată pe an!”
Suma MODICĂ pe care Nicolae Guță o plătește ca pensie alimentară fiicei pe care o...
Alimentul-minune care „repară” ficatul bolnav. Ce să mănânci pentru un ficat sănătos
Alimentul-minune care „repară” ficatul bolnav. Ce să mănânci pentru un ficat sănătos
Ce se întâmplă în corpul tău după 3 cești de cafea. Ora la care e indicat să bei ultima cafea
Ce se întâmplă în corpul tău după 3 cești de cafea. Ora la care e...
FLORIN CĂLINESCU A ȘOCAT O ȚARĂ ÎNTREAGĂ. S-a aflat, în sfârșit, adevărul. Nimeni nu credea posibil așa ceva
FLORIN CĂLINESCU A ȘOCAT O ȚARĂ ÎNTREAGĂ. S-a aflat, în sfârșit, adevărul. Nimeni nu credea...
Gina Pistol și-a dezvăluit marele secret al copilăriei și a plâns la microfon. ”N-am mai spus asta nimănui”
Gina Pistol și-a dezvăluit marele secret al copilăriei și a plâns la microfon. ”N-am mai...
Poliția Română face 1.828 de angajări prin încadrare directă. Înscrierile se fac online, 645 de posturi de ofițeri scoase la concurs | Calendarul probelor
Poliția Română face 1.828 de angajări prin încadrare directă. Înscrierile se fac online, 645 de...
BANCUL ZILEI – Sexul te face KO în box!
BANCUL ZILEI – Sexul te face KO în box!
Cum arată sicriul lui Petrică Cercel? Ți se rupe sufletul dacă îl vezi! De ce l-a ales familia
Cum arată sicriul lui Petrică Cercel? Ți se rupe sufletul dacă îl vezi! De ce...
Anunț SOC despre PFIZER! BOMBA ZILEI! Ce efect advers are a treia doză
Anunț SOC despre PFIZER! BOMBA ZILEI! Ce efect advers are a treia doză
Medicamentul extrem de necesar care se va găsi în farmacii. Mulți români au nevoie de el
Medicamentul extrem de necesar care se va găsi în farmacii. Mulți români au nevoie de...
Monica Gabor, distrusă de durere: Irinel Columbeanu a ajuns la spital. Situația a scăpat de sub control
Monica Gabor, distrusă de durere: Irinel Columbeanu a ajuns la spital. Situația a scăpat de...
Dezastru pentru cei care stau la bloc! Un celebru economist avertizează: Pregătiți-vă de faliment!
Dezastru pentru cei care stau la bloc! Un celebru economist avertizează: Pregătiți-vă de faliment!
Și-a prins soția cu un alt bărbat. Răzbunarea soțului a fost „diabolică” - FOTO
Și-a prins soția cu un alt bărbat. Răzbunarea soțului a fost „diabolică” - FOTO
ȘOC! Ce lovitură pentru Ștefan Bănică jr! Nimeni nu se aștepta la așa ceva!
ȘOC! Ce lovitură pentru Ștefan Bănică jr! Nimeni nu se aștepta la așa ceva!
Prada investeşte 19 mil. euro într-o fabrică din România. În ce oraş se află
Prada investeşte 19 mil. euro într-o fabrică din România. În ce oraş se află
Mirela Vaida, mamă pentru a patra oară? ???? „Am şi ales nume pentru fetiţa noastră”
Mirela Vaida, mamă pentru a patra oară? ???? „Am şi ales nume pentru fetiţa noastră”
Secretul din spatele succesului „Așii Amanetului”. Ce avere avea „Bătrânul” înainte să moară
Secretul din spatele succesului „Așii Amanetului”. Ce avere avea „Bătrânul” înainte să moară
MUTAREA ANULUI în televiziune! Celebrul prezentator a semnat contractul!
MUTAREA ANULUI în televiziune! Celebrul prezentator a semnat contractul!
S-a căsătorit cu nepoata fostei soții, iar acum a făcut un alt anunț șoc. Vedeta cu viață demnă de telenovelă
S-a căsătorit cu nepoata fostei soții, iar acum a făcut un alt anunț șoc. Vedeta...
Andreea Esca, despre cea mai mare gafă pe care a făcut-o în timp ce prezenta știrile: „Penibil
Andreea Esca, despre cea mai mare gafă pe care a făcut-o în timp ce prezenta...
Rezultate Loto 6 din 49 joi, 23 septembrie 2021: Numerele extrase - Joker, Noroc LIVE Premii uriașe la Joker și Loto 6/49!
Rezultate Loto 6 din 49 joi, 23 septembrie 2021: Numerele extrase - Joker, Noroc LIVE...
Cine este românca din Galaţi care va deveni miliardară. Legăturile cu Roşia Montană
Cine este românca din Galaţi care va deveni miliardară. Legăturile cu Roşia Montană
Matematicianul român care a descoperit o formulă cu care a reuşit să câştige la loto. El a ridicat de 14 ori marele premiu
Matematicianul român care a descoperit o formulă cu care a reuşit să câştige la loto....
Trebuie să știți asta despre certificatul verde COVID! Ce persoane sunt exceptate
Trebuie să știți asta despre certificatul verde COVID! Ce persoane sunt exceptate
ȘOC în showbiz! Anca Serea a primit un diagnostic grav din partea medicilor
ȘOC în showbiz! Anca Serea a primit un diagnostic grav din partea medicilor
De ce a murit, de fapt, femeia care a pus artificiile în Colectiv! Dezvăluirea care aruncă totul în aer
De ce a murit, de fapt, femeia care a pus artificiile în Colectiv! Dezvăluirea care...