Am obținut filmările care ar putea „detona” showbiz-ul! Lora e însărcinată?!

Publicat: 27/12/2018 | 23:18

S-a tot zvonit că Lora este gravidă, mai ales după ce chiar artista a lăsat, oarecum, să se înțeleagă acest lucru, ba din felul în care se așezau hainele pe ea, ba din aluziile făcute în diverse mesaje. Nimeni nu poate băga mâna în foc, dar CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, a constatat un lucru evident: cântăreața ascunde un ”început” de burtică, iar din ce motive a început să crească… doar ea știe. (Cel mai bun studio de videochat din București face angajări)

Lora și Ionuț Ghenu par să fie foarte fericiți împreună, chiar dacă debutul legăturii dintre ei a fost unul destul de controversat. Au trecut doi ani de când și-au asumat relația, ba chiar au dus-o și la un alt nivel: s-au hotărât să se logodească în fața lui Dumnezeu, așa că au mers la biserică.

„Am avut nevoie de o protecţie divină”

Aş spune, dar parcă nu aş spune. Este o treabă foarte serioasă. Se întâmplă lucruri bune. Nu, nu, nu m-am măritat în secret. Suntem logodiţi. Am avut şi în biserică o ceremonie. Asta era. Mi se pare un lucru normal, s-a întâmplat acum foarte mult timp. Este veche treaba, mai mult de o lună, două. Dar dacă ne vom căsători va fi ceva în secret, ceva restrâns. Noi suntem foarte buni prieteni cu preotul. Am făcut acest lucru pentru că am avut nevoie de o protecţie divină”, a mărturisit Lora în toamna acestui an. (Angajează-te și câștigă 10.000$ lunar!) 

Lora vorbește ori de câte ori are ocazia despre relația pe care o are cu Ionuț Ghenu, folosind doar cuvinte de laudă la adresa lui. Artista a recunoscut că este foarte răsfățată, cu gesturi mici. În plus, el o susține de fiecare dată când merge în concerte.

Cântăreața s-a apropiat foarte mult și de familia lui Ionuț Ghenu, iar cu soacra se înțelege de minune. Ca o dovadă în plus, CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România i-a întâlnit pe toți trei într-un mall din București, fără vreo țintă anume, mai degrabă la o plimbare. Și dacă pică ceva în traistă… pică. (Ia-ti masina visurilor tale in doar cateva luni!)

Măcar Ghenu a știut una sigură: că are de schimbat niște valută, iar în tot acest timp, cât fetele l-au așteptat, am putut s-o vedem mai îndeaproape pe Lora. Și să constatăm că burtica ei, ceva mai proeminentă, era „mascată” cu o geacă lungă și largă.

Momentele grele ale Lorei

Lora a trecut prin momente grele în trecut, rememorând acum, în preajma sărbătorilor, clipele dureroase din copilărie. Totul a început pentru artistă atunci când şi-a pierdut tatăl, la vârsta de patru ani!  (Studio de videochat Bucuresti ofera salariu garantat!)

Tatăl cântăreţei a murit într-un accident, iar ea nu a aflat amănunte despre decesul acestuia mult timp, pentru că mama ei a vrut să o protejeze.

„La patru ani a murit tatăl meu, într-un accident. Nu mi s-au spus niciodată foarte multe şi la înmormântarea lui a venit foartă multă lume. Tata era un chirurg de nota 10. Eram tristă în poze”, a spus Lora într-o emisiune TV. Mai mult, şi primul ei videoclip a fost umbrit de o veste tristă, pentru că, înainte ca regizorul să spună ”Motor”, a primit telefonul care o anunţa că a murit bunica ei.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)