Amalia Nastase a scapat de ghinioane cu clopotei de vant! Vezi ce solutii feng-shui i-au transformat locuinta!

Publicat: 25/09/2014 | 01:03

Gena Rusu, consultant Feng Shui si Coloanele Destinului, a analizat casa Amaliei Nastase si a aflat ce fel de energii o inconjoara.

Amalia Nastase este una dintre cele mai cunoscute si apreciate persoane publice de pe plaiurile mioritice. Mama a doua fetite si femeie de afaceri, Amalia este un om implinit si de succes. Pe langa preocuparile legate de business, de familie, de cultura, vedeta este interesata si de stiintele care ii pot aduce un plus de armonie sau de prosperitate, astfel ca a apelat la specialistul in Feng Shui Gena Rusu. Aceasta a masurat cu ajutorul busolei Lo Pan si a aplicat formule matematice vechi de mii de ani pentru a afla cum sunt dispuse energiile in casa Amaliei Nastase.

amalia nastase

In urma calculelor au fost identificate zonele in care traiesc energiile prosperitatii, armoniei umane, dar si a ghinioanelor, a bolii etc si au fost aplicate remedii, in asa fel incat sa fie “incetinite” energiile negative si amplificate cele pozitive.

Bambus impotriva conflictelor

In fiecare casa, birou , spatiu in care locuieste si munceste omul “traiesc” noua energii, din care doar trei sunt pozitive si sase negative. Toate cele noua energii corespund celor cinci elemente fundamentale: apa, pamant, lemn, foc, metal, iar remediile sunt tot cele cinci elemente, si nu obiecte asa-zis feng shui care sunt doar decorative si au rolul de a “hrani” anumite superstitii.

Pentru energia conflictelor, certurilor se pun trei bambusi intr-un vas de sticla. Aceasta energie corespunde elementului metal, care este consumat, obosit, de lemn si de apa. In partea de casa in care traieste energia bolii se pun sase monede chinezesti, din metal, pentru ca aceasta energie corespunde elementului pamant, care este consumat de apa si de metal.

Cloptei de vant pentru ghinioane

Energia ghinioanelor si a blocajelor este “anihilata” prin amplasarea unor clopotei de vant din metal, cu sase tuburi goale pe dinauntru in asa fel incat sa circule energia prin ele.
In fiecare casa exista si energia care ne face sa fim agitati si nervosi, uneori furiosi, iar remediul consta in asezarea unui obiect din ceramica rosie in zona corespunzatoare acestui tip de energie.

Amalia spune ca si-a regasit linistea dupa divort
Amalia spune ca si-a regasit linistea dupa divort

Indiferent ca suntem constienti sau nu de influenta energiilor din spatiul in care locuim sau muncim asupra noastra, acestea ne influenteaza de cele mai multe ori in mod negativ, iar atunci ne plangem ca suntem ghinionisti. Ei bine, nu este vorba doar despre destin, ci si despre feng shui, adica stiinta care studiaza si gaseste remedii pentru problemele care exista in viata noastra.

Specialistul Feng Shui, Gena Rusu, a aplicat remedii pentru energiile de baza, care se schimba odata la 20 de ani si care pot fi aflate doar de specialist, dar si pentru anul 2014, care se va incheia pe 3 februarie 2015. Aceste energii interactioneaza si cu acelea care isi schimba pozitia in fiecare luna, astfel ca nu a fost omis nici acest aspect. Cele mai negative energii sunt destul de puternice chiar daca stau intr-o zona din casa 30 de zile, motiv pentru care trebuie pus un pahar cu apa si sare pe o tava din inox, in jurul caruia sunt asezate sase monede chinezesti pentru energia ghinioanelor si blocajelor.

Trei bambusi in vas inalt si transparent cu apa se pun pentru a consuma energia negativa a conflictelor care poate interactiona cu energia de baza a oricarei case, iar la Vest pentru a nu suferi accidente la picioare luna aceasta se pune un obiect din ceramica rosie.
Trebuie stiut ca exista o relatie stransa intre ceea ce ni se intampla si energiile din casa, motiv pentru care trebuie aplicate toate remediile recomandate de specialistul Gena Rusu.

Amalia Nastase

Despre aceasta experienta, Amalia Nastase a spus ca “Uneori simtim ca in casa sau la birou sunt niste energii care ne fac sa nu ne simtim bine si cineva care stie care sunt aceste energii ne poate ajuta sa le amelioram pe cele rele si sa le amplificam pe cele bune. Gena este o foarte buna specialista in Feng Shui si are o energie foarte buna. Ma bucur ca am cunoscut-o si ca putem colabora de fiecare data cand este nevoie”.

 

Citește și...