Amalia Năstase, mesaj transmis de la pupitrul Știrilor Pro TV, prezentate seara, de obicei, de Andreea Esca

Publicat: 31/10/2019 | 22:48

Nu, nu este o glumă! Amalia Năstase s-a așezat astăzi la pupitrul Știrilor Pro TV, de unde a transmis public un mesaj. Cunoscuta femeie de afaceri a stat pe scaunul de pe care Andreea Esca aduce în casele românilor, aproape în fiecare seară, cele mai importante noutăți din țară, dar și de peste hotare. 

Citește și: Andreea Esca, declarație spumoasă după ce fiica ei s-a lansat în muzică: “Asta a fost prima mea întrebare după ce am văzut clipul”

Amalia Năstase, mesaj transmis de la pupitrul Știrilor Pro TV

Amalia Năstase s-a numărat printre invitații lui Cătălin Măruță azi, unde a venit cu o tartă cu dovleac, pregătită cu ocazia sărbătorii de Halloween. După ce a vorbit despre rețeta desertului delicios, dar și despre schimbările din viața personală și nu numai, vedeta a mers în platoul Știrilor Pro TV, unde s-a întâlnit cu Amalia Enache și Diana Enache. Așezată la pupitrul de unde Andreea Esca aduce, de obicei, noutățile seară de seară, începând cu ora 19:00, fosta soție a lui Ilie Năstase a transmis un mesaj amuzant… Până să-l citească, unii dintre internauți au crezut că ea ar fi, de fapt, noua prezentatoare a Știrilor Pro TV. Asta și pentru că fotografia a fost făcută publică înainte de ora 18:00… deci, și înainte ca Andreea Esca să ajungă în celebrul platou.

Citește și: Amalia Năstase, mândră după ce a slăbit 32 de kilograme. Dieta minune pe care a urmat-o. “Am făcut o cură de…”

“Când pisica nu-i acasă… @andreeaesca @amaliaenache @diana_maria_enache” este mesajul scris de Amalia Enache pe contul ei de Instagram, unde a urcat poza de colecție făcută la pupitrul Știrilor Pro TV. Deocamdată, Andreea Esca nu a reacționat la postarea îndrăgitei femei de afaceri.

Citește și: Adela Popescu, criticată pentru kilogramele în plus: “Mai slăbește nițel, că te face doamna Amalia”. Ce replică a avut fosta soție a lui Ilie Năstase

Citește și...