Amanta lui Kamara a dat cărțile pe față! Câți bani a câștigat din videochat

Publicat: 02/03/2018 | 11:30

După ce Mădălina, amanta lui Kamara, a dezvăluit că a făcut videochat, dar că și soția artistului, Oana, ar fi practicat această meserie, bruneta a mai dat din casă și alte „picanterii”. Fosta iubită a cântărețului a mărturisit că atunci când avea 20 de ani a încercat să facă videochat, dar doar pentru 10 zile, pentru că și-a dat seama că nu este pentru ea. Chiar și așa, Mădălina a reușit să strângă o sumă frumușică. 

„Stăteam în casă și făceam cartofi prăjiți, cântam, dansam…Am câștigat în jur de 3.000 de lei în 10 zile.. Am renunțat pentru că nu era de mine, trebuie să fii făcută pentru asta. Nu sunt făcută pentru asta, nu părea natural la mine. Am decis să mă angajez și să fac meserie pe care o iubesc (manichiurist n.r). Eu la locum meu de muncă din Brașov, în cea mai proastă lună a mea, câștigam 3.000 de lei. În lunile bune, ajungeam și la 6.000 de lei”, a povestit Mădălina la Kanal D.

Mădălina recunoaște că a fost o greșeală a tinereții ei: „Aveam 20 de ani, după cum am mai spus. Acum cinci ani, deci. În cinci ani s-au schimbat multe. Situația mea de atunci nu era tocmai bună. Am căutat în refugiu în asta. Voiam să fac mai mulți bani, într-o perioadă mai scurtă. A fost strict decizia mea. Nu a fost una bună. Fiecare greșim. Cine nu știe în ziua de astăzi ce înseamnă videochatul? Sunt multe femei care practică job-ul ăsta. Este un loc de muncă, anumite studiouri îți oferă carte de muncă. Multe dintre ele care practică meseria asta, nu recunosc. Multe nu au curaj să recunoască, tocmai pentru că le condamnă multă lume. Faci absolut ce vrei, ce îți dorești. Depinde cât de mult vrei să câștigi. Nu ești obligată să faci nimic. Nu e musai să stai goală. Poți să faci cartofi prăjiți în casă și să-ți plimbi laptopul după tine. Acum depinde, eu nu am fost într-un studio să știu exact.” Mădălina susține că ea nu a mers prea departe cu videochat-ul și nu a ajuns nici măcar să se dezbrace. Tot ce a făcut bruneta a fost să cânte și să danseze, în timp ce se filma în casă: „Ca să câștigi mai mult din asta, trebuie să te dezbraci și să faci anumite lucruri. Eu n-am putut. Nu sunt făcută pentru asta”.

 

Citește și...