Amanta lui Kamara a încercat să se sinucidă: „A fost dusă la psihiatru!”

Autor: Angie Voicu
Publicat: 23/02/2018 | 10:21

Au ieșit la iveală suferințe mai vechi, din trecutul Mădălinei, amanta lui Kamara, în urma despărțirii de artist. Cântărețul a povestit drama prin care a trecut fosta lui iubită. Cei doi au fost șantajați de un bărbat, iar femeia a suferit cumplit din această cauză. Cu toate acestea, Kamara nu știa că Mădălina a încercat să se sinucidă. El a aflat această veste șocantă în cadrul unei emisiuni tv.

Kamara are parte de momente grele în ultima perioadă. Artistul a fost părăsit atât de soția sa, cât și de amantă. Fosta lui iubită a mărturisit că o doare foarte tare că s-a ajuns în această situație și a preferat să se separe de cântăreț, decât să mai sufere. Cei doi au avut mai multe probleme, dintre care un fost iubit de-ai Mădălinei, care era foarte gelos.

 

„Mi-a recunoscut că așa s-a întâmplat. Nu o pot condamna pentru trecut, însă m-a deranjat că nu mi-a zis. Eu prefer să mi se spună. Oricât de grave sunt lucrurile, odată spuse, pe un ton calm, se poate rezolva. Mi-a spus despre relația respectivă, însă ce se întâmplă în acest articol e vorba de două relații. a avut, da, un iubit foarte gelos, care m-a contactat și pe mine azi”, a povestit Kamara la Kanal D.

Legat de gestul Mădălinei de a-și lua viața, Kamara a mărturisit că: „Ea a făcut acest gest la 15 ani pentru că fusese părăsită de iubit. A luat o lamă și a făcut niște zgârieturi. Nu a făcut-o cu dorința de a păți ceva, ci pentru a atrage atenția. A fost dusă la psihiatru, nu la un spital de nebuni, și pentru a se vedea care sunt cauzele. Ea își poreclea fostul iubit «psihopatul», am înțeles că i-a spart și mașina. Azi m-a contactat și i-am zis: «Ce probe ai în legătură cu spui?» el încerca să îmi spună că mai are detalii din trecutul ei, că va merge la televiziune, toate astea în încercarea de a mă despărți de ea”.

 

Citește și...