Home » Vedete » America Express 2023, finala | Urmăreşte ultima luptă dintre Cătălin Bordea şi Nelu Cortea cu Andreea Bălan şi Andreea Antonescu de la Antena 1

America Express 2023, finala | Urmăreşte ultima luptă dintre Cătălin Bordea şi Nelu Cortea cu Andreea Bălan şi Andreea Antonescu de la Antena 1

De: Luciana Polite 26/03/2023 | 23:40
America Express 2023, finala | Urmăreşte ultima luptă dintre Cătălin Bordea şi Nelu Cortea cu Andreea Bălan şi Andreea Antonescu de la Antena 1
Marea Finală America Express, ultima bătălie pentru marele premiu. Sursă foto: Antena 1

Pe data de 26 martie, la ora 20:00, are loc Marea Finală America Express. Duminică seara este difuzat ultimul episod din concursul Antenei 1, lupta pentru marele premiu dintre Cătălin Bordea și Nelu Cortea cu Andreea Antonescu și Andreea Bălan. Cele două echipe rămase în concurs vor avea de parcurs cele mai dificile probe de până acum.

UPDATE  23:40: Cele două echipe au trecut de misiuni extrem de dificile. Competiția a fost una acerbă, poate cea mai grea parte fiind cea în care au fost nevoiți să o găsească pe India Catalina. Inițial, credeau că ea era o statuie, dar era, de fapt, o femeie într-o caleașcă după care au fost nevoiți să alerge. Cătălin Bordea și Nelu Cortea au reușit să o găsească primii și să obțină de la ea ultima piesă lipsă din puzzle.

Chiar înainte de a ajunge la destinația finală, telespectatorii au putut revedea momente unice din emisiune, din cele două luni extrem de emoționante. Momente bune, rele, presărate cu lacrimi, dar și certuri. După cadrele care au făcut fanii America Express să-și aducă aminte de tot parcursul concurenților, doar o echipă a putut ieși învingătoare. Este vorba despre Cătălin Bordea și Nelu Cortea, care au reușit să ajungă primii la marele trofeu. Băieții au început să plângă de fericire. Așadar, cei doi comedianți sunt câștigătorii sezonului 5! Ei sunt cei care vor pleca acasă cu marele premiu de 30.000 de euro!

„A fost o aventură și un carusel. Așa ceva nu se compară cu absolut nimic”, a spus Nelu Cortea

„Sunt mândru că am putut să joc cu ele”, a spus Cătălin Bordea

„Relatia noastra s-a sudat, ne avem una pe cealtă, ne bucurăm că ne-am luptat cu cei mai buni”, a spus Andreea Bălan. Cele două cântărețe au început să plângă la final.

UPDATE 23:30: Nelu Cortea și Cătălin Bordea au reușit să ajungă la hotel înaintea fetelor. Acolo au descoperit mai multe obiecte cu care s-au intersectat anterior în America Express. La un moment dat, o ospătăriță le-a adus finaliștilor câte un telefon mobil. Nelu Cortea, văzând, din nou, clipul soției sale, a început imediat să plângă.

În altă cameră, Andreea Bălan vorbea cu mama sa, care i-a arătat fiicele sale. A venit și rândul Andreei Antonescu care a primit un apel de la mama sa. Ea a avut grijă să le transmită mesaje de susținere fetelor, fapt care le-a emoționat până la lacrimi. La fel s-a întâmplat și când Livia l-a sunat pe Bordea.

UPDATE 23:00: Pentru a-și încuraja colega, Andreea Antonescu a îmbrățișat-o pe Andreea Bălan care se simțea descurajată. În acel moment, jurata de la „Te cunosc de undeva” a început să plângă.

Următoarea misiune a concurenților este aceea de a-și băga mâinile în cutii misterioase în care se aflau șoareci, gândaci, iguane și alte creaturi pe care nu le puteau vedea, ci doar atinge. În cutiile respective erau ascunse cartonașe pe care erau scrise numere. Concurenții au fost supravegheați de către un personaj, „Călăul”, căruia îi spuneau cifrele descoperite. Băieții au reușit să treacă de probă înaintea fetelor.

Andreea Bălan și Andreea Antonescu, în timpul unei probe de la America Express. Sursă foto: Antena 1

UPDATE 22:30: Andreea Bălan și Andreea Antonescu au reușit să-i depășească pe băieți cu doar două minute înainte. Fetele au ajuns pe plaja Baru, de lângă Hotelul Aura, și s-au urcat imediat în canoe. „Hăndrălăii”, cum i-a numit Bălanca, au reușit să o lovească pe jurata de la „Te cunosc de undeva” cu vâsla, dar au trecut repede peste incident.

Cursa este extrem de strânsă, motiv care Cătălin Bordea și-a pus ceasul la bătaie pentru a le întrece pe fetele care erau înaintea lor. Mai mult de atât, i-a dat inclusiv o ie șoferului pentru soția sa.

Andreea Bălan și Andreea Antonescu, în cea mai grea cursă până acum. Sursă foto: Antena 1

UPDATE 22:00: Cătălin Bordea și Nelu Cortea au reușit să ajungă primii pe Plaja Nativo Kite. Acolo, au aflat că trebuie să își împartă sarcinile în așa fel încât „Curajosul” să zboare cu parapanta, iar „Deșteptul” să rezolve o ecuație matematică. De la înălțime, transmitea cifrele din alfabetul Braille colegului de la sol. În echipa adversă, „Deșteptul” a fost Andreea Antonescu, iar „Curajosul” a fost Andreea Bălan.

(CITEȘTE ȘI: Nelu Cortea, clipe de coșmar în finala America Express: „Dacă ăsta se oprește în aer, noi murim!”)

UPDATE 21:30: Cele două echipe s-au reîntâlnit un centru unde persoanele cu deficiențe de vedere învață să citească prin alfabetul Braille. Comedianții au reușit să ajungă înaintea fetelor, dar s-au sabotat singuri, după ce au împărțit cele 10 cifre de învățat, fără să știe că vor avea două ecuații diferite de rezolvat, legați la ochi.

Andreea Bălan în Marea Finală America Express. Sursă foto: Antena 1

Dacă Nelu Cortea s-a descurcat cu bio, la Cătălin Bordea a durat o vreme. Chiar dacă au pierdut câteva minute, tot au reușit să aibă avans în fața cântărețelor.

UPDATE 21:00: Cei care au participat în America Express sunt prezenți în Marea Finală. Foștii concurenți le dau Andreei Antonescu, Andreei Bălan, lui Nelu Cortea și Cătălin Bordea misiuni pentru a putea ajunge la finalul curselor. Întrebările pe care le pun foștii participanți sunt legate de ce s-a întâmplat în acest sezon al emisiunii.

UPDATE 20:30: A început Marea Finală America Express. Tensiunea dintre cele două echipe ajunge la cote maxime.

Irina Fodor le-a urat succes celor două echipe rămase în competiție și le-a înmânat tabletele care conțin instrucțiunile pentru a ajunge la final. Andreea Bălan și Andreea Antonescu au încercat să găsească cele două statuete cu oameni care muncesc, pentru a putea găsi codul de deblocare a tabletelor.

Membrele trupei Andre s-au folosit de numerele scrise pe statuete și au reușit să treacă de prima probă. În același timp, echipa adversă a aflat care este numărul de deblocare a tabletelor din cântecul a doi rapperi.

UPDATE 19:30: Chiar înainte de difuzarea ultimul episod din acest sezon de la „America Express”, Irina Fodor a dezvăluit, în cadrul unei intervenții televizate, detalii despre Marea Finală.

Prezentatoarea emisiunii le-a fost aproape concurenților timp de două luni și consideră că această experiență unică, plină de urcușuri și coborâșuri, a fost o adevărată provocare care le-a tăiat respirația, la propriu și figurat. Mai mult de atât, soția lui Răzvan Fodor invită telespectatorii să vadă, cu proprii lor ochi, ce se va întâmpla de la ora 20:00, pe Antena 1.

UPDATE 19:00: La doar câte minute după ce membrele trupei Andre au făcut declarații despre Marea Finală, Cătălin Bordea a postat o serie de imagini din ultima zi a competiției și un mesaj scurt, pentru fanii emisiunii:

„Diseară…FINALA!!!!!!! America Express România. Nelu Cortea!”, a spus comediantul pe rețelele de socializare.
Cătălin Bordea, Andreea Bălan, Andreea Antonescu și Nelu Cortea la America Express. Sursă foto: Antena 1
Pentru a vedea imagini în premieră din Marea Finală, intrați în GALERIA FOTO a acestui articol.

UPDATE 18:40: Andreea Bălan și Andreea Antonescu au postat, pe rețelele de socializare, gândurile lor despre „America Express”. Chiar înainte de difuzarea Marii Finale, le-au spus fanilor:

„Azi e ultima zi de America Express România, o experienta care te schimba pe viața si, totodată, este asemănătoare vieții: o luptă în care trebuie să te descurci, să lupți până la capăt, să-ți urmezi țelul, dar, în același timp, să nu uiți să te distrezi și să faci haz de necaz.

Îmi asum tot, fiecare acțiune și sunt mândră, împăcată cu mine si recunoscătoare pentru aceasta experiență.

La ora 20 📺🎼”, a spus Andreea Bălan pe Instagram.

„Dragii mei, astăzi se încheie America Express România!
Mă bucur că am ajuns la final, pe Drumul Aurului. Ne-am dorit mult asta și sper că ați văzut și voi.
A fost greu, foarte greu, dar a fost clar experiența vieții mele!

Ce am învățat de aici?

Să știu să fiu om, cel mai important sfat pe care mi l-a dat și tata când eram micuță, să fiu umilă, empatică, nu că n-aș fi fost și până acum, dar interacționând cu atât de mulți oameni în competiție, oameni simpli care aveau nimic, doar o credință mare în Dumnezeu și cu toate astea tot ne ofereau ce aveau ei mai bun și mai frumos, chiar și sufletele lor, m-am convins încă o dată că nimeni și nimic nu mă poate opri, singura limită fiind fetițele mele.

Vă mulțumesc enorm pentru toată susținerea, toate mesajele de încurajare pe care mi le-ați trimis, legate de competiție și nu numai. Înseamnă mult pentru mine!”, a spus Andreea Antonescu pe Instagram.

Pentru a vede primele imagini din Marea Finală America Express, intrați în GALERIA FOTO a acestui articol.

Știrea inițială:

După mai bine de 7.000 de kilometri parcurși, Andreea Bălan, Andreaa Antonescu, Cătălin Bordea și Nelu Cortea au ajuns la provocare finală. Concurenții vor trebui să-și învingă limitele pentru a pune mâna pe marele premiu de 30.000 de euro. Cursa va avea un regim total diferit, chiar o premieră la America Express. (VEZI AICI DETALII)

Înainte de a pleca în cursa vieții lor, concurenții au spus:

„Încă nu ne vine să credem. Suntem foarte mândri că am ajuns aici. Voi ieși scântei! N-o să fie o bătălie cu mănuși”, a declarat Nelu Cortea.

„Suntem gata să asediem Cetatea Cartagenei, să o cucerim. Cetatea asta nu e pregătită pentru ce urmează!”, a adăugat Cătălin Bordea.

(CITEȘTE ȘI: Ce s-a întâmplat, de fapt, între Andreea Bălan şi Jean Gavril când au dormit împreună, la America Express: „Ce am făcut în seara aia”)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Luciana Polite
Luciana Polite este absolventă a Facultății de Litere din cadrul Universității din București. A urmat apoi studii universitare de masterat, „Modele de comunicare și relații publice”, în cadrul aceleiași universități. După o perioadă citeste mai mult
Parteneri
FOTO. Imagini provocatoare cu soția fotbalistului din România! Face avere dintr-o platformă pe bază de abonament
FOTO. Imagini provocatoare cu soția fotbalistului din România! Face avere dintr-o platformă pe bază de...
UniCredit Leasing vinde un BMW X1 din 2017. SUV-ul se apropie de 180.000 de km
UniCredit Leasing vinde un BMW X1 din 2017. SUV-ul se apropie de 180.000 de km
Top 50 de vedete topless la mare și în poziții incitante! Pe ce loc sunt Antonia, Margherita și Elena Udrea
Top 50 de vedete topless la mare și în poziții incitante! Pe ce loc sunt...
Adrian a pariat pe o afacere cu cireşe şi speră la un profit frumos. Va aduna fructe cât să umple 100 de vagoane de metrou. Cu cât se vinde un kilogram
Adrian a pariat pe o afacere cu cireşe şi speră la un profit frumos. Va...
BANCUL ZILEI. Bulă: Ospătar, ăsta e cotlet de miel sau de porc?
BANCUL ZILEI. Bulă: Ospătar, ăsta e cotlet de miel sau de porc?
Compania de care Elon Musk a râs în 2011 îi dă bătăi de cap acum
Compania de care Elon Musk a râs în 2011 îi dă bătăi de cap acum
Cât fac 9X9? O fetiță a ȘOCAT toată școală cu răspunsul ei! Vezi ce a scris în lucrare. Nimanui nu i-a venit sa creada.
Cât fac 9X9? O fetiță a ȘOCAT toată școală cu răspunsul ei! Vezi ce a...
GREȘEALA făcută de toți BĂRBAȚII când URINEAZĂ! Este GREȘIT SĂ...
GREȘEALA făcută de toți BĂRBAȚII când URINEAZĂ! Este GREȘIT SĂ...
„Mergem la cununie” Theo Rose și Anghel Damian, în drum spre Starea Civilă
„Mergem la cununie” Theo Rose și Anghel Damian, în drum spre Starea Civilă
Informația momentului pentru cei NĂSCUȚI ÎNAINTE DE 1978! Anunțul a fost făcut chiar acum: Au șanse reduse...
Informația momentului pentru cei NĂSCUȚI ÎNAINTE DE 1978! Anunțul a fost făcut chiar acum: Au...
Fiul lui Nicolae Furdui Iancu s-a căsătorit în secret cu aleasa inimii. Ce frumoasă este tânăra soție! Imagini senzaționale de la nuntă!
Fiul lui Nicolae Furdui Iancu s-a căsătorit în secret cu aleasa inimii. Ce frumoasă este...
STUDIU. Diferența de vârstă „ideală” dintre parteneri, pentru a nu ajunge la divorț
STUDIU. Diferența de vârstă „ideală” dintre parteneri, pentru a nu ajunge la divorț
”Sunt îndrăgostită!” Andreea Mantea asistă la un moment plin de sinceritate în gala Casa Iubirii, duminică, 4 iunie 2023, de la 16:00 și de la 19:00, la Kanal D
”Sunt îndrăgostită!” Andreea Mantea asistă la un moment plin de sinceritate în gala Casa Iubirii,...
Țara arde și baba se piaptănă? Ordin bizar dat de Vladimir Putin
Țara arde și baba se piaptănă? Ordin bizar dat de Vladimir Putin
A doua zi de Rusalii 2023: Tradiții și obiceiuri de sărbătoarea Sfintei Treimi! Ce nu se face în Lunea Rusaliilor?
A doua zi de Rusalii 2023: Tradiții și obiceiuri de sărbătoarea Sfintei Treimi! Ce nu...
Ce s-a întâmplat, de fapt, la Hotel Cișmigiu. Legenda macabră din inima Bucureştiului. Fata a strigat trei ore după ajutor și a murit în chinuri groaznice
Ce s-a întâmplat, de fapt, la Hotel Cișmigiu. Legenda macabră din inima Bucureştiului. Fata a...
Suedia găzduieşte primul campionat european de sex
Suedia găzduieşte primul campionat european de sex
Informația serii despre SIMONA Halep! Anunț despre marea campioană a României: ÎMI PARE RĂU...
Informația serii despre SIMONA Halep! Anunț despre marea campioană a României: ÎMI PARE RĂU...
Ce este curățarea suedeză a morții. Cum te poate ajuta metoda să elimini stresul
Ce este curățarea suedeză a morții. Cum te poate ajuta metoda să elimini stresul
Motivul pentru care băieții răi din filmele de la Hollywood nu folosesc iPhone
Motivul pentru care băieții răi din filmele de la Hollywood nu folosesc iPhone
Aparatul electrocasnic care consumă cât 560 de becuri economice într-o oră. Consumă într-un minut cât alte aparate în 4 ore
Aparatul electrocasnic care consumă cât 560 de becuri economice într-o oră. Consumă într-un minut cât...
VIDEO Cum a fost filmată Gabriela Cristea înainte de emisiunea pe care ar fi prezentat-o băută
VIDEO Cum a fost filmată Gabriela Cristea înainte de emisiunea pe care ar fi prezentat-o...
Cu cât s-a SCUMPIT un hectar de teren agricol în România. Mulți regretă că au vândut
Cu cât s-a SCUMPIT un hectar de teren agricol în România. Mulți regretă că au...
Compania de care Elon Musk a râs în 2011 îi dă bătăi de cap acum
Compania de care Elon Musk a râs în 2011 îi dă bătăi de cap acum
Prin ce a ajuns să treacă Claudiu Răducanu! Se judecă cu fiul lui, după o mărire cu 11 lei a pensiei alimentare
Prin ce a ajuns să treacă Claudiu Răducanu! Se judecă cu fiul lui, după o...
Te cunosc de undeva! 3 iunie 2023. Ținuta purtată de Andreea Bălan a surprins pe toată lumea. Cât de bine a arătat
Te cunosc de undeva! 3 iunie 2023. Ținuta purtată de Andreea Bălan a surprins pe...
Luna Plină în Săgetător pe 4 iunie 2023. Ce aduce Luna Căpșună pentru 3 nativi ai zodiacului
Luna Plină în Săgetător pe 4 iunie 2023. Ce aduce Luna Căpșună pentru 3 nativi...