Acasă » Vedete » America Express 2023, finala | Urmăreşte ultima luptă dintre Cătălin Bordea şi Nelu Cortea cu Andreea Bălan şi Andreea Antonescu de la Antena 1

America Express 2023, finala | Urmăreşte ultima luptă dintre Cătălin Bordea şi Nelu Cortea cu Andreea Bălan şi Andreea Antonescu de la Antena 1

De: Luciana Polite 26/03/2023 | 23:40
America Express 2023, finala | Urmăreşte ultima luptă dintre Cătălin Bordea şi Nelu Cortea cu Andreea Bălan şi Andreea Antonescu de la Antena 1
Marea Finală America Express, ultima bătălie pentru marele premiu. Sursă foto: Antena 1

Pe data de 26 martie, la ora 20:00, are loc Marea Finală America Express. Duminică seara este difuzat ultimul episod din concursul Antenei 1, lupta pentru marele premiu dintre Cătălin Bordea și Nelu Cortea cu Andreea Antonescu și Andreea Bălan. Cele două echipe rămase în concurs vor avea de parcurs cele mai dificile probe de până acum.

UPDATE  23:40: Cele două echipe au trecut de misiuni extrem de dificile. Competiția a fost una acerbă, poate cea mai grea parte fiind cea în care au fost nevoiți să o găsească pe India Catalina. Inițial, credeau că ea era o statuie, dar era, de fapt, o femeie într-o caleașcă după care au fost nevoiți să alerge. Cătălin Bordea și Nelu Cortea au reușit să o găsească primii și să obțină de la ea ultima piesă lipsă din puzzle.

Chiar înainte de a ajunge la destinația finală, telespectatorii au putut revedea momente unice din emisiune, din cele două luni extrem de emoționante. Momente bune, rele, presărate cu lacrimi, dar și certuri. După cadrele care au făcut fanii America Express să-și aducă aminte de tot parcursul concurenților, doar o echipă a putut ieși învingătoare. Este vorba despre Cătălin Bordea și Nelu Cortea, care au reușit să ajungă primii la marele trofeu. Băieții au început să plângă de fericire. Așadar, cei doi comedianți sunt câștigătorii sezonului 5! Ei sunt cei care vor pleca acasă cu marele premiu de 30.000 de euro!

„A fost o aventură și un carusel. Așa ceva nu se compară cu absolut nimic”, a spus Nelu Cortea

„Sunt mândru că am putut să joc cu ele”, a spus Cătălin Bordea

„Relatia noastra s-a sudat, ne avem una pe cealtă, ne bucurăm că ne-am luptat cu cei mai buni”, a spus Andreea Bălan. Cele două cântărețe au început să plângă la final.

UPDATE 23:30: Nelu Cortea și Cătălin Bordea au reușit să ajungă la hotel înaintea fetelor. Acolo au descoperit mai multe obiecte cu care s-au intersectat anterior în America Express. La un moment dat, o ospătăriță le-a adus finaliștilor câte un telefon mobil. Nelu Cortea, văzând, din nou, clipul soției sale, a început imediat să plângă.

În altă cameră, Andreea Bălan vorbea cu mama sa, care i-a arătat fiicele sale. A venit și rândul Andreei Antonescu care a primit un apel de la mama sa. Ea a avut grijă să le transmită mesaje de susținere fetelor, fapt care le-a emoționat până la lacrimi. La fel s-a întâmplat și când Livia l-a sunat pe Bordea.

UPDATE 23:00: Pentru a-și încuraja colega, Andreea Antonescu a îmbrățișat-o pe Andreea Bălan care se simțea descurajată. În acel moment, jurata de la „Te cunosc de undeva” a început să plângă.

Următoarea misiune a concurenților este aceea de a-și băga mâinile în cutii misterioase în care se aflau șoareci, gândaci, iguane și alte creaturi pe care nu le puteau vedea, ci doar atinge. În cutiile respective erau ascunse cartonașe pe care erau scrise numere. Concurenții au fost supravegheați de către un personaj, „Călăul”, căruia îi spuneau cifrele descoperite. Băieții au reușit să treacă de probă înaintea fetelor.

Andreea Bălan și Andreea Antonescu, în timpul unei probe de la America Express. Sursă foto: Antena 1

UPDATE 22:30: Andreea Bălan și Andreea Antonescu au reușit să-i depășească pe băieți cu doar două minute înainte. Fetele au ajuns pe plaja Baru, de lângă Hotelul Aura, și s-au urcat imediat în canoe. „Hăndrălăii”, cum i-a numit Bălanca, au reușit să o lovească pe jurata de la „Te cunosc de undeva” cu vâsla, dar au trecut repede peste incident.

Cursa este extrem de strânsă, motiv care Cătălin Bordea și-a pus ceasul la bătaie pentru a le întrece pe fetele care erau înaintea lor. Mai mult de atât, i-a dat inclusiv o ie șoferului pentru soția sa.

Andreea Bălan și Andreea Antonescu, în cea mai grea cursă până acum. Sursă foto: Antena 1

UPDATE 22:00: Cătălin Bordea și Nelu Cortea au reușit să ajungă primii pe Plaja Nativo Kite. Acolo, au aflat că trebuie să își împartă sarcinile în așa fel încât „Curajosul” să zboare cu parapanta, iar „Deșteptul” să rezolve o ecuație matematică. De la înălțime, transmitea cifrele din alfabetul Braille colegului de la sol. În echipa adversă, „Deșteptul” a fost Andreea Antonescu, iar „Curajosul” a fost Andreea Bălan.

(CITEȘTE ȘI: Nelu Cortea, clipe de coșmar în finala America Express: „Dacă ăsta se oprește în aer, noi murim!”)

UPDATE 21:30: Cele două echipe s-au reîntâlnit un centru unde persoanele cu deficiențe de vedere învață să citească prin alfabetul Braille. Comedianții au reușit să ajungă înaintea fetelor, dar s-au sabotat singuri, după ce au împărțit cele 10 cifre de învățat, fără să știe că vor avea două ecuații diferite de rezolvat, legați la ochi.

Andreea Bălan în Marea Finală America Express. Sursă foto: Antena 1

Dacă Nelu Cortea s-a descurcat cu bio, la Cătălin Bordea a durat o vreme. Chiar dacă au pierdut câteva minute, tot au reușit să aibă avans în fața cântărețelor.

UPDATE 21:00: Cei care au participat în America Express sunt prezenți în Marea Finală. Foștii concurenți le dau Andreei Antonescu, Andreei Bălan, lui Nelu Cortea și Cătălin Bordea misiuni pentru a putea ajunge la finalul curselor. Întrebările pe care le pun foștii participanți sunt legate de ce s-a întâmplat în acest sezon al emisiunii.

UPDATE 20:30: A început Marea Finală America Express. Tensiunea dintre cele două echipe ajunge la cote maxime.

Irina Fodor le-a urat succes celor două echipe rămase în competiție și le-a înmânat tabletele care conțin instrucțiunile pentru a ajunge la final. Andreea Bălan și Andreea Antonescu au încercat să găsească cele două statuete cu oameni care muncesc, pentru a putea găsi codul de deblocare a tabletelor.

Membrele trupei Andre s-au folosit de numerele scrise pe statuete și au reușit să treacă de prima probă. În același timp, echipa adversă a aflat care este numărul de deblocare a tabletelor din cântecul a doi rapperi.

UPDATE 19:30: Chiar înainte de difuzarea ultimul episod din acest sezon de la „America Express”, Irina Fodor a dezvăluit, în cadrul unei intervenții televizate, detalii despre Marea Finală.

Prezentatoarea emisiunii le-a fost aproape concurenților timp de două luni și consideră că această experiență unică, plină de urcușuri și coborâșuri, a fost o adevărată provocare care le-a tăiat respirația, la propriu și figurat. Mai mult de atât, soția lui Răzvan Fodor invită telespectatorii să vadă, cu proprii lor ochi, ce se va întâmpla de la ora 20:00, pe Antena 1.

UPDATE 19:00: La doar câte minute după ce membrele trupei Andre au făcut declarații despre Marea Finală, Cătălin Bordea a postat o serie de imagini din ultima zi a competiției și un mesaj scurt, pentru fanii emisiunii:

„Diseară…FINALA!!!!!!! America Express România. Nelu Cortea!”, a spus comediantul pe rețelele de socializare.
Cătălin Bordea, Andreea Bălan, Andreea Antonescu și Nelu Cortea la America Express. Sursă foto: Antena 1
Pentru a vedea imagini în premieră din Marea Finală, intrați în GALERIA FOTO a acestui articol.

UPDATE 18:40: Andreea Bălan și Andreea Antonescu au postat, pe rețelele de socializare, gândurile lor despre „America Express”. Chiar înainte de difuzarea Marii Finale, le-au spus fanilor:

„Azi e ultima zi de America Express România, o experienta care te schimba pe viața si, totodată, este asemănătoare vieții: o luptă în care trebuie să te descurci, să lupți până la capăt, să-ți urmezi țelul, dar, în același timp, să nu uiți să te distrezi și să faci haz de necaz.

Îmi asum tot, fiecare acțiune și sunt mândră, împăcată cu mine si recunoscătoare pentru aceasta experiență.

La ora 20 📺🎼”, a spus Andreea Bălan pe Instagram.

„Dragii mei, astăzi se încheie America Express România!
Mă bucur că am ajuns la final, pe Drumul Aurului. Ne-am dorit mult asta și sper că ați văzut și voi.
A fost greu, foarte greu, dar a fost clar experiența vieții mele!

Ce am învățat de aici?

Să știu să fiu om, cel mai important sfat pe care mi l-a dat și tata când eram micuță, să fiu umilă, empatică, nu că n-aș fi fost și până acum, dar interacționând cu atât de mulți oameni în competiție, oameni simpli care aveau nimic, doar o credință mare în Dumnezeu și cu toate astea tot ne ofereau ce aveau ei mai bun și mai frumos, chiar și sufletele lor, m-am convins încă o dată că nimeni și nimic nu mă poate opri, singura limită fiind fetițele mele.

Vă mulțumesc enorm pentru toată susținerea, toate mesajele de încurajare pe care mi le-ați trimis, legate de competiție și nu numai. Înseamnă mult pentru mine!”, a spus Andreea Antonescu pe Instagram.

Pentru a vede primele imagini din Marea Finală America Express, intrați în GALERIA FOTO a acestui articol.

Știrea inițială:

După mai bine de 7.000 de kilometri parcurși, Andreea Bălan, Andreaa Antonescu, Cătălin Bordea și Nelu Cortea au ajuns la provocare finală. Concurenții vor trebui să-și învingă limitele pentru a pune mâna pe marele premiu de 30.000 de euro. Cursa va avea un regim total diferit, chiar o premieră la America Express. (VEZI AICI DETALII)

Înainte de a pleca în cursa vieții lor, concurenții au spus:

„Încă nu ne vine să credem. Suntem foarte mândri că am ajuns aici. Voi ieși scântei! N-o să fie o bătălie cu mănuși”, a declarat Nelu Cortea.

„Suntem gata să asediem Cetatea Cartagenei, să o cucerim. Cetatea asta nu e pregătită pentru ce urmează!”, a adăugat Cătălin Bordea.

(CITEȘTE ȘI: Ce s-a întâmplat, de fapt, între Andreea Bălan şi Jean Gavril când au dormit împreună, la America Express: „Ce am făcut în seara aia”)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Luciana Polite
Luciana Polite este absolventă a Facultății de Litere din cadrul Universității din București. A urmat apoi studii universitare de masterat, „Modele de comunicare și relații publice”, în cadrul aceleiași universități. După o perioadă citeste mai mult
Parteneri
Sfântul Gheorghe, sărbătoare IMPORTANTĂ pentru români. Ce nu ai voie să faci astăzi. Tradiții și obiceiuri
Sfântul Gheorghe, sărbătoare IMPORTANTĂ pentru români. Ce nu ai voie să faci astăzi. Tradiții și...
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii au înnebunit când au văzut-o
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
A ATRAS toate privirile pe covorul roșu! Ochii au fost ațintiți doar asupra ei
A ATRAS toate privirile pe covorul roșu! Ochii au fost ațintiți doar asupra ei
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Gabriela Cristea, succes în afaceri. Mama adoptivă a vedetei rupe tăcerea: „Știu că le merge foarte bine”
Gabriela Cristea, succes în afaceri. Mama adoptivă a vedetei rupe tăcerea: „Știu că le merge...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Misterul unei crime a fost elucidat după 30 de ani. Mărturia unui copil de 4 ani i-a dat de gol pe autori
Misterul unei crime a fost elucidat după 30 de ani. Mărturia unui copil de 4...
Rusia, enervată de ajutorul militar american pentru Ucraina, spune că SUA vor fi „umilite la fel ca în Vietnam sau în Afganistan”
Rusia, enervată de ajutorul militar american pentru Ucraina, spune că SUA vor fi „umilite la...
Ești obligat să reduci viteza la trecerea de pietoni dacă NU traversează nimeni?
Ești obligat să reduci viteza la trecerea de pietoni dacă NU traversează nimeni?
„L-am întrebat ce să-i scriu pe cruce” Oana a rămas fără cuvinte când a auzit răspunsul lui Viorel Lis! Nimeni nu se aștepta la așa replică
„L-am întrebat ce să-i scriu pe cruce” Oana a rămas fără cuvinte când a auzit...
Surpriză  în Clanul Cordunenilor! El e NOUL ȘEF după moartea lui Costel
Surpriză în Clanul Cordunenilor! El e NOUL ȘEF după moartea lui Costel
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în familie. „Niciodată nu a ținut de note sau copiii să fie olimpici.”
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în...
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Carmen a confirmat separarea:
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Carmen a confirmat separarea: "Nu mai vreau să...
Tradiţii, obiceiuri şi superstiţii de Sfântul Gheorghe. Ce să faci astăzi, în ziua Purtătorului de Biruinţă, ca să ai noroc tot anul
Tradiţii, obiceiuri şi superstiţii de Sfântul Gheorghe. Ce să faci astăzi, în ziua Purtătorului de...
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și femei?
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și...
Cele mai ieftine Smart TV-uri la Altex, eMag și Flanco. Prețuri pentru toate buzunarele
Cele mai ieftine Smart TV-uri la Altex, eMag și Flanco. Prețuri pentru toate buzunarele
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Satul din Europa considerat mai frumos decât Veneția. E extrem de liniștit și nu vei vedea nicio mașină
Satul din Europa considerat mai frumos decât Veneția. E extrem de liniștit și nu vei...
Gigantul care se extinde pe piața din retail din România. Concurează cu Lidl și Kaufland, dar are prețuri mai mici
Gigantul care se extinde pe piața din retail din România. Concurează cu Lidl și Kaufland,...
Legea care a intrat în vigoare în România. Este o premieră națională
Legea care a intrat în vigoare în România. Este o premieră națională
Adrian „Beleaua” Corduneanu dă cărțile pe față după moartea lui Costel cel Mare
Adrian „Beleaua” Corduneanu dă cărțile pe față după moartea lui Costel cel Mare
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul privat?
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul...
TRAGEDIE. A murit o legendă a fotbalului din România: Nu îl vom uita niciodată
TRAGEDIE. A murit o legendă a fotbalului din România: Nu îl vom uita niciodată
Divorț în Familia Regală. Nu mai există cale de întoarcere
Divorț în Familia Regală. Nu mai există cale de întoarcere
Cum arătau Teo Trandafir și Mircea Badea în 1994, când debutau la Tele 7abc. Imagini de COLECȚIE din urmă cu 30 de ani
Cum arătau Teo Trandafir și Mircea Badea în 1994, când debutau la Tele 7abc. Imagini...
Spaima litoralului i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale Prinţişorului Craiovei
Spaima litoralului i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale Prinţişorului...
Ce a putut să pună Regina Întunericului în farfuria Iuliei, atunci când ea nu era atentă: „Am făcut-o să o ajut!”. Camerele de filmat au surprins întregul moment
Ce a putut să pună Regina Întunericului în farfuria Iuliei, atunci când ea nu era...
S-a rupt lanțul de iubire dintre Livia Eftimie și Spike? Detaliul care îi dă de gol: ”Plătim pentru orice”
S-a rupt lanțul de iubire dintre Livia Eftimie și Spike? Detaliul care îi dă de...
Alexandra Stan, noi declarații despre relația cu milionarul belgian. Cuvinte dure despre foștii parteneri
Alexandra Stan, noi declarații despre relația cu milionarul belgian. Cuvinte dure despre foștii parteneri
„Am stat în comă 10 ore!” Adrian Mititelu Jr., prima reacție după ce a fost internat de urgență la ATI Floreasca! Exclusiv
„Am stat în comă 10 ore!” Adrian Mititelu Jr., prima reacție după ce a fost...
Ce trebuie să ai în casă de Sfântul Gheorghe ca să fii ferit de farmece și rele până la finalul anului. Vei ține ghinionul departe de familie
Ce trebuie să ai în casă de Sfântul Gheorghe ca să fii ferit de farmece...