„Americanu” a ajuns la fundul sacului! Trăieste din alocatiile copiilor si nu a primit niciun proiect in televiziune de 4 ani

Publicat: 04/04/2013 | 23:20

Emil Mitrache, actorul care l-a interpretat pe "Americanu" din serialul "La bloc", a ajuns la fundul sacului.

Din anul 2009, Emil nu a primit niciun proiect de televiziune, iar mica sa afacere s-a dus pe Apa Sâmbetei. In scurt timp, el a ajuns să trăiască din indemnizatia de la stat si din alocatiile celor doi copii.

emil mitrache

Actorul recunoaşte că şi-ar dori să se reintoarcă in televiziune, dar nu ar spune „nu” nici unui job in alt domeniu, cum ar fi cel al asigurărilor. „S-au terminat proiectele si nu au mai venit altele. Să sperăm că reality-showurile se vor mai duce şi că vor reveni sitcomurile. Am fost la niste castinguri de spoturi publicitare, dar nu am prins niciunul”, s-a confesat actorul in emisiunea Cancan TV, difuzată de luni până joi de la ora 22:00, pe Acasă TV.

emil mitrache

Acum câţiva ani, Emil Mitrache şi-a deschis o mică afacere, pe care, dintr-un ghinion, a fost nevoit să o vândă.

„Am avut o cârciumă, dar a trebuit să o vând pentru că au început lucrări in zonă şi aveam o groapa la intrare. Nu mai venea nimeni”, a mai spus el.

emil mitrache

Acum, Emil Mitrache si soţia lui se ocupă doar de creşterea copiilor lor şi asteaptă, in acelasi timp, ca actorul să se reintoarcă in televiziune, pentru a reveni pe linia de plutire din punct de vedere financiar.

emil mitrache

 

 

Clara Văcaru