Amna iubește din nou! Cântăreața a plecat în vacanță la mare cu noul iubit

Publicat: 22/08/2020 | 17:44
Amna iubește din nou! Cântăreața a plecat în vacanță la mare cu noul iubit

Soarele a răsărit pe strada Amnei! Cântăreața iubește din nou. Ea s-a fotografiat în vacanță la mare în compania unui bărbat, pe care deocamdată îl ține ascuns.

După un an de la divorț, Amna se pare că iubește din nou. În tot acest timp, cântăreața și-a ținut viața personală departe de ochii curioșilor. Un bărbat misterios se pare că ar fi provocat-o să pășească din nou către fericire, iar acest lucru se vede din postările artistei. Amna este din ce în ce mai zâmbăreață și plină de viață. Mai mult, ea a postat pe contul de socializare un filmuleț de la mare în care l-a surprins subtil pe noul iubit. În clip, Amna îi oferă partenerului un pahar cu vin pe plajă, însă nu îi arată chipul.

A divorțat după 9 ani de căsnicie

Amna a divorțat de soțul ei în urmă cu un an, după 9 ani de căsicie. Cauza rupturii dintre ei ar fi fost programul încărcat, ca în multe alte cupluri din showbiz. „Dacă aş da timpul înapoi, nu l-aş mai implica în activităţile mele concertistice. Aşa era atunci moda. Am vrut să fie sigur pe ceea ce fac eu. Am fost plecată mult în alte ţări, am vrut să fie cu mine, să aibă încredere în mine…”, a declarat Amna la un moment dat.

Deși s-au despărțit, Amna și bărbatul cu care a avut o relație timp de mai bine de 12 ani au rămas în relații foarte bune de dragul fiului lor. Ei au fost surprinși iarna trecută la cinematograf, împreună cu băiețelul lor.

„Ne-am întâlnit înainte de Revelion, dar nu ne-am împăcat. Au fost sărbătorile de iarnă, iar pentru David, băiețelul nostru, a fost important să ne vadă împreună. Nu poți să îi explici copilului că noi am divorțat. De dragul lui am ieșit la un film. Pentru mine important e ca David să fie fericit. Lucrurile pe care le-am făcut sunt de dragul lui”, a declarat Amna în ianuarie pentru Cancan, după ce în presă au apărut imaginile în care ea apare alături de Cristi Mușat, fostul soț, și de copilul lor, David.

Amna a divorțat după o căsnicie de nouă ani