Ana Baniciu s-a accidentat grav în timp ce se plimba cu trotineta: „Sunt sigură că mi-am rupt piciorul”

Publicat: 03/09/2020 | 16:00
Ana Baniciu s-a accidentat grav în timp ce se plimba cu trotineta: „Sunt sigură că mi-am rupt piciorul”

Ana Baniciu a trecut, în cursul serii zilei de miercuri, prin momente de panică în timpul unei plimbări cu trotineta electrică prin București.

Blonda a reușit să se lovească la picior după ce a căzut și s-a lovit de asfalt. Ana Baniciu povestește cum se plimba alături de toată gașca sa de amici și a trecut cu trotineta printr-o baltă.

Citește și: Chef nebun cu vedete! Ana Baniciu s-a ales cu bani băgați în sân, ca la lăutari

„Aceste trotinete sunt foarte periculoase în ideea că dacă prind puțină apă. treci printr-o baltă sau orice chestie de genul ăsta, ai căzut. Adică nu e discuție. Aveam super viteză, am prins o baltă și am căzut. Este pentru prima dată în viața mea când am fost absolut convinsă că mi-am rupt piciorul”, a povestit Ana Baniciu pe story.

A primit mesaje de încurajare

Îngrijorați pentru ea, fanii i-au trimis sute de mesaje să se asigure că nu s-a întâmplat nimic grav. Ana Baniciu se simte bine acum. Din fericire nu și-a rupt nimic, însă îi este dificil să meargă, iar în umrătoarele zile estimează să mai aibă dureri de picior.

„Sunt power, nu a sărit genunchiul, nu mi-am rupt piciorul. Merg greu azi și probabil o să merg și în următoarele zile”, a spus artista.

Cine este Ana Banciu

Mircea Baniciu a fost căsătorit cu actrița Diana Gheorghian, timp de patru ani. Din această căsnicie a rezultat Ana. Căsătoria cu artista a avut un asemenea impact asupra vieții cântărețului, încât, pentru o lungă bucată de vreme, acesta nu a mai vrut să audă de Starea Civilă, după cum însuși a mărturisit.

Nu rata: Incendiar, Ana Baniciu! Bărbații de pe plajă și-au dat palme! Probabil, încă-și mai dau… GALERIE FOTO

Pe 18 octombrie 2014 a pornit, însă, pe un alt drum, cu Alina Nemeș, femeie care îi este alături de câțiva ani și care i-a dăruit un fiu, pe Victor Baniciu. Nunta lor s-a desfășurat într-un cadru intim, dar interpretul a ținut să posteze o poză cu el și noua soție pe contul personal de Facebook, pentru a arăta cât este de emoționat de ideea de a fi din nou mire.