Ana Gonzalez, iubita mexicancă a lui Iulian Pîtea, spune totul despre Războinic: “Cred că este…“

Publicat: 20/12/2018 | 11:05

Ana Gonzalez, concurenta de la Exatlon Mexic, și Iulian Pîtea s-au plăcut foarte tare încă de la primele întâlniri și au legat o relație foarte frumoasă, care, se pare, că va continua și după terminarea show-ului. Tânăra a spus totul despre Războinic și a mărturisit că este un om extraordinar.

Salut România, vreau să vă mulţumesc tuturor pentru tot sprijinul vostru, Cred că România este o ţară incredibilă, iar eu sunt foarte emoţionată şi sper să o cunosc în curând. Echipa României, de fiecare dată când am jucat împotriva ei, a dovedit că are oameni grozavi şi caractere minunate. Ei bine, cu Iulian, de prima dată când ne-am văzut am simţit o conexiune specială. Îmi plăcea să-l văd atât de fericit, atât de carismatic, atât de spontan, cum se concentra pe trasee. Cred că Iulian este un om minunat şi sunt tare fericită că am avut posibilitatea să-l cunosc la Exatlon şi să continuu să vorbesc cu el”, a spus Ana Gonzalez pentru Wowbiz.ro.

S-au sărutat de față cu toată lumea

Războinicul Iulian Pîtea s-a îndrăgostit de Ana Laura din echipa Mexicului. După meciul internaţional pierdut de echipa noastră, Iulian a făcut un gest neașteptat şi a sărutat-o cu foc pe mexicancă. Cei doi prezentatori au fost uimiţi în momentul în care au fost întrerupţi de Iulian. „Ce se întâmplă aici. Se întâmplă o poveste de dragoste„, a spus Antonio, prezentatorul Mexicului.

În momentul în care Antonio a început să vorbească, să ne luam ‘la revedere’. Am zis că trebuie să merg la ea şi să fac ceva. Când m-am dat jos de pe podium şi am mers spre ea, se uita la mine şi nu înţelegea ce se întâmplă. Oricum nu cred că se aştepta să fiu atât de nebun încât să merg la ea şi să o sărut„, a spus Iulian, după momentul sărutului.

Citește și...