Ana Mocanu, pregătită să devină mămică pentru prima oară! Fosta asistentă TV a făcut declarații uluitoare în direct

Publicat: 29/08/2020 | 13:51

Ana Mocanu este pregătită să devină mămică pentru prima oară! Fosta asistentă TV a făcut declarații uluitoare în direct despre o posibilă sarcină.

Ana Mocanu s-a despărțit de mai multe ori de iubit, dar nu a putut rezista fără el. Fosta asistentă TV s-a împăcat cu Rareș, bărbatul care îi face inima să tresare de aproape un an.

Șatena l-a cunoscut pe iubitul ei în străinătate, la un eveniment la care au participat amândoi. Fosta asistentă TV nu a vrut să dea foarte multe detalii despre Rareș și a vrut să-și trăiască povestea amoroasă în liniște.

Ulterior, cei doi au trecut prin mai multe despărțiri și împăcări, dar într-un final și-au dat seama că nu pot trăi unul fără altul. (CITEȘTE ȘI: LETIȚIA ARE STIL! CUM L-A CUCERIT PE “REGELE DIAMANTELOR”. CINĂ ROMANTICĂ, ÎMBRĂȚIȘĂRI TANDRE, SĂRUTURI ÎN RAFALE ȘI…)

”Am stat certați trei zile, timp în care el m-a ignorat total, și-a refăcut viața, a fost cu băieții la mare, l-a durut undeva de mine, pe românește. Eu am vrut să plec cu fetele la mare în acest weekend și, la fel, să-l ignor și eu, doar că noi lucrăm la un proiect împreună și datorită proiectului mai vorbeam, la modul… ce facem pe viitor și așa mai departe, vorbeam profesional.

Și ne-am certat la telefon cam o oră și apoi mi-a zis că a luat un weekend la un resort de 4 stele în Deltă. A venit la mine, mi-a zis: „Într-o oră îți faci bagajul” și am plecat, amândoi! Pentru că nu putem să stăm unul fără altul și pentru că ne iubim! Cam asta este povestea împăcării”, declara Ana Mocanu pentru Antena Stars.

Ana Mocanu vrea să devină mămică

S-au împăcat și se iubesc ca-n prima zi. Iar Ana Mocanu se gândește serios să devină mămică. Fosta asistentă TV nu vrea să grăbească, însă, lucrurile și a mărturisit că bebelușul va veni pe lume atunci când o să vrea Dumnezeu. (VEZI ȘI: AM AFLAT CE SHOW VA PREZENTA ANDREEA MANTEA LA KANAL D)

”Avem nouă luni. Copilul vine în momentul în care vrea Dumnezeu, nimic plănuit, nimic programat. El are un băiețel și am discutat despre lucrul asta doar că nu ne grăbim sub nicio formă.

Dacă se întâmplă mâine este binevenit și nu as face vreun păcat, mai ales că e un copil făcut din dragoste, când o să fie momentul o să vă anunț”, a declarat Ana Mocanu la Antena Stars.