Anamaria Prodan… blondă, cu breton și tunsă scurt! N-o mai recunoști pe stradă

Autor: A.N.
Publicat: 26/11/2019 | 19:10

Anamaria Prodan, blondă, cu breton și tunsă scurt! N-o mai recunoști pe stradă dacă o vezi pe sexy-impresară.

Fără doar și poate, Anamaria Prodan este una dintre cele mai frumoase femei din showbiz-ul românesc. Nu degeaba și-a câștigat apelativul de ”sexy-impresară”! Anamaria Prodan a slăbit spectaculos și este extrem de mândră de noua ei siluetă. (CITEȘTE ȘI: ANAMARIA PRODAN, ȘOMERĂ DE LUX. ȘI-A LUAT O GEANTĂ DE 77.000 € ȘI…)

Vedeta nu se uită la bani atunci când vrea să-și satisfacă vreun capriciu, iar ultima ei dorință a fost să-și schimbe radical look-ul. Așa că, Anamaria Prodan, a dat fuga în salonul unui celebru hair-sylist din Capitală și a ajuns de nerecunoscut! Sexy-impresara s-a tuns scurt, până pe umeri, și-a făcut breton și… asta nu e tot! A decis să-și schimbe și nuanța podoabei capilare: un blond platinat.

Iar schimbarea, ce-i drept, o prinde de minune!

 

View this post on Instagram

 

FINAL ❤️❤️??????‍♀️?new Me ❤️ @bassamdabbas @bassamconceptsalon @buenobiahair

A post shared by Anamaria Prodan Reghecampf (@anamariaprodanreghecampf) on

Ce dietă ține Anamaria Prodan

Anamaria Prodan este într-o formă fizică foarte bună și arată atât de bine după ce a ținut o dietă bazate doar pe lichide, care a făcut-o să piardă 15 kilograme. (VEZI ȘI: N-O SĂ UIȚI NICIODATĂ CE AI VĂZUT! ANAMARIA PRODAN A PURTAT CEA MAI CURAJOASĂ ROCHIE LA O PETRECERE MONDENĂ)

„Eu dacă îmi doresc ceva nu-mi stă nimic în cale! Este o dietă prin care toţi sportivii mari ai lumii slăbesc. Nu am mai mâncat solid absolut nimic, doar sucuri. Nu e dificil, pentru că organismul de aia are nevoie. De vitamine. S-a curăţat tenul, am slăbit frumos. Am băut sucuri de spanac amestecat cu kale, cu ginger, cu portocale cu sucuri naturale. Aveam doi litri de suc, în ultima perioadă nici nu mai puteam să-l beau pe tot. Poate beam un litru pe zi. Şi apă, foarte multă apă. Aveam non-stop sucul în mână. Dacă mă opream undeva, îl puneam la frigider”, a declarat Anamaria Prodan Reghecampf.

Anamaria Prodan Reghecampf este agent FIFA, realizator TV şi fotomodel român. A activat ca preşedinte de club la CS Buftea în liga a doua, preşedinte de club la FC Snagov în liga a doua, preşedinte executiv la FC Universitatea Cluj şi manager general în Liga 1 la FC Gloria Bistriţa şi Concordia Chiajna. Celebra impresară are trei copii: Rebecca Dumitrescu, Sarah Dumitrescu şi Laurențiu Reghecampf Junior. Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au căsătorit în 2008.

Citește și...