Anamaria Prodan, decizie de ultim moment înainte de Paște, după ce starea Ionelei Prodan s-a agravat

Publicat: 06/04/2018 | 12:33
Anamaria Prodan, decizie de ultim moment înainte de Paște, după ce starea Ionelei Prodan s-a agravat

Sunt cele mai dureroase sărbători de Paște pentru Anamaria Prodan și familia ei. Starea de sănătate a Ionelei Prodan s-a agravat în ultimele zile, iar fiicele ei nu se dezlipesc de patul de spital. Cântăreața de muzică populară este internată de aproape o lună la Elias. Acest lucru a făcut-o pe soția lui Reghe să-și schimbe radical planurile pentru următoarea perioadă. 

Anamaria Prodan își va petrece Paștele în spital, acolo unde Ionela Prodan se află sub supravegherea atentă a medicilor. Vedeta s-a decis să stea de sărbători alături de cea care i-a dat viață. Impresara și-a anulat o plecare pe care o avea în Dubai, acolo unde se află soțul ei, Laurențiu Reghecampf.

Anamaria Prodan s-a decis că mai importantă e sănătatea mamei ei. Ionela Prodan nu poate fi lăsată singură în spital, întrucât starea ei de sănătate este foarte precară. Fiicele ei, Anamaria și Anca îi sunt alături în orice moment. Ionela Prodan se luptă cu o boală gravă la pancreas și la ficat, dar are și mai multe probleme cardiace.

Starea de sănătate a Ionelei Prodan s-a înrăutățit

Starea de sănătate a Ionelei Prodan este tot mai precară, susțin surse din interiorul spitalului. Deși părea că și-a revenit și că răspunde la tratament, mama Anamariei Prodan este în continuare în stare gravă. Zilele trecute, cântăreața în vârstă de 70 de ani a reușit să vorbească cu fiicele ei, dar situația s-a schimbat din nou. Medicii de la Spitalul Elisa încearcă, pe cât le stă în putință, să o stabilizeze pe Ionela Prodan.

 

 

Citește și...