Anamaria Prodan, internată la Urgențe! A sunat la 112 și medicii au găsit-o într-o stare deplorabilă: „Era transfigurată…”

Publicat: 01/11/2018 | 09:39
Anamaria Prodan, internată la Urgențe! A sunat la 112 și medicii au găsit-o într-o stare deplorabilă: „Era transfigurată…”

Clipe de coșmar pentru Anamaria Prodan! Soția lui Reghe a ajuns pe mâna medicilor, miercuri seară (31 octombrie), după ce ar fi sunat personal la 112. Ambulanța nu a luat-o de acasă, ci de pe stradă, potrivit unor surse apropiate de impresră.

Anamaria Prodan a sunat la 112 din mașina personală! Vedeta se ducea la spital, dar nu a mai putut ajunge pentru că se simțea rău și a sunat la Salvare. Soția lui Laurențiu Reghecampf avea tensiunea foarte mare și abia mai putea socate două cuvinte când a ajuns ambulanța. (Citește și După ce s-a zvonit că este în prag de divorț, Anamaria Prodan a luat o decizie radicală! Vedeta va merge în S.U.A cu primul ei soț)

„Cel mai probabil Anamaria Prodan venea spre clinica singură și nu a mai putut ajunge acolo din cauza durerilor. Salvarea a luat-o din mașina personală! Era transfigurată. Arăta cumplit. Era slabită si de nerecunoscut, cu parul despletit si in trening de casa! Era pregatita, asa cum spuneam, sa mearga la  cel mai apropiat spital! Cum nu a mai putut sa se deplaseze, din cauza ca i s-a facut rau, s-a speriat si a sunat la 112. In fine, tensiunea era foarte mare si abia vorbea. O echipa medica a preluat-o imediat si a dus-o la la etaj sa nu o vadă lumea si apoi sa o stabilizeze”” au declarat surse de la Spitalul de Urgență din Capitală pentru wowbiz.ro.

Surse din anturajul vedetei au dezvăluit pentru sursa citată că Anamaria Prodan se simte rău de mai mult timp: „Este îngândurată , trista , nu iese din casa , arată ca o nălucă in ultimul timp. Ce sa mai spun, nimeni nu stie, dar ea sta mult pe la spital. De trei ori pe săptămâna este la Urgenta si face cate o investigatie. Se pare ca nu se mai opresc problemele Anei. Oare o avea ceva grav ? O boala nenorocita, ceva? Doamne fereste”. (Vezi și Anamaria Prodan, mesaj pentru Laurențiu Reghecampf după ce au apărut zvonuri conform cărora căsnicia lor se apropie de final)

Citește și...