AnaMaria Prodan, ipostază incredibilă la Londra. Vedeta a fost confundată cu o prostituată

Publicat: 31/07/2020 | 14:38
AnaMaria Prodan, ipostază incredibilă la Londra. Vedeta a fost confundată cu o prostituată

Anamaria Prodan avut parte, în timp ce se afla la Londra, de un dialog haluciant de cu niște străini, în fața unui restaurant din capitala Marii Britanii. Soția lui Reghe a fost confundată cu o prostituată. 

Prodanca a povestit o întâmplare incredibilă pe care a avut-o într-un restaurant în Londra. Atunci când a intermediat transferul grecului Georgios Samaras (34 de ani) de la West Bromwich Albion la Al-Hilal, într-un restaurant Prodanca a avut parte de o conversație mai puțin obișnuită.

Citește și: Anamaria Prodan, declarații uluitoare despre Dan Alexa! A spus ce părere are Laurențiu Reghecampf despre relația ei cu antrenorul Rapidului

A povestit cu lux de amănunte

Soția lui Reghe și-a adus aminte cum doi bărbați au confundat-o cu o prostituată. Impresara a răbufnit imediat și le-a dat replică.

„M-am întâlnit cu jucătorul, am mers să mâncăm la un restaurant bun din Londra. Ca să fumezi, trebuia să stai afară. M-am întâlnit cu Samaras afară. Ploua, burnița, iar eu eram îmbrăcată foarte frumos. Au intrat doi tipi, s-au uitat spre mine și m-au întrebat cât cost. Li s-a părut că sunt wow, m-au întrebat care e prețul meu și dacă vor să merg cu ei la masă.

De obicei, afară la fumat stăteau prostituatele. Le-am zis râzând: «Credeți că aveți voi bani pentru mine? Vă cumpăr și pe tine, și pe prietenul tău, și pe toată familia voastră». Mi-am dat seama cât de rău e să fii femeie”, a povestit Anamaria Prodan, la GSP Live

Unchiul vedetei, infectat cu noul coronavirus

Unchiul cunoscutului impresar Anamaria Prodan, Iulian Prodan, a fost internat de urgenţă, la mijlocul lunii iulie, după ce a fost depistat pozitiv la testul Covid-19.

Iulian Prodan, în vârstă de 90 de ani, a fost luat de urgenţă cu salvarea şi dus la Spitalul „Matei Balş” din Bucureşti. Și pentru că se simțea rău, Anamaria a stat în ultimele zile alături de unchiul său.

Nu rata: O arde pe „sărăcie”! Câți lei pe noapte a dat Anamaria Prodan la hotelul în care se află acum cazată în stațiunea Venus

Dar, din păcate, internarea lui Iulian Prodan a fost una cu peripeții. Cei de pe Salvare i-au transmis bărbatului că are insolaţie. Impresara a făcut un scandal monstru la 112 după ce a aflat că Iulian Prodan are COVID.

Concret, bătrânul se simțea rău de câteva zile așa că a chemat salvarea. Personalul medical a sosit la locuinţa bătrânului fără niciun fel de echipament de protecţie, specific anti-coronavirus și i-au recomandat să ia paracetamol, fără să îl testeze anti-covid. (Vezi mai multe AICI)