Anamaria Prodan le-a cerut medicilor să nu spună nimic despre starea de sănătate a mamei ei: „Nu putem da detalii!”

Publicat: 22/03/2018 | 10:24

Ionela Prodan se află internată la Spitalul Universitar Elias. Starea ei nu e deloc bună. Anamaria Prodan nu vrea ca publicul să știe ce se întâmplă cu mama ei. Cântăreața  a mai fost internată, în ianuarie, când i-a fost montat un holter. Se pare că problemele nu sunt numai de natură cardiacă. Interpreta de muzică populară ar avea probleme grave la pancreas. Se apre că femeia nu mai răspunde deloc la tratament.

Anamaria Prodan trece prin momente grele. Mama ei nu se simte bine deloc. Zilele trecute, au apărut informații în presă referitoare la starea în care se află cântăreața. Ionela Prodan se află sub supravegherea atentă a medicilor. Artistei i se fac în continuare investigații medicale. Se pare că Anamaria Prodan le-a cerut medicilor să nu dezbăluie niciun detaliu referitor la starea de sănătate a mamei ei.

„Este internată la noi, însă, la rugămintea expresă a fiicei Anamaria, nu putem da detalii referitor la starea de sănătate a mamei ei. Familia ne-a rugat în mod special”, a declarat Șerban Bălănescu, directorul medical al unității, potrivit news.ro.

Anamaria Prodan se roagă pentru sănătatea mamei ei

Anamaria Prodan s-a rugat la mormântul Sfântului Ardealului ca mama ei să se însănătoșească. Nu mai e un secret pentru nimeni că la mormântul Părintelui Arsenie Boca s-au întâmplat numeroase minuni. Iar Anamaria Prodan este una dintre vedetele care au mers de multe ori la Mănăstirea Prislop din județul Hunedoara, unde Sfântul Ardealului își doarme somnul de veci. Ieri, vedeta a mers să se roage pentru sănătatea mamei sale, care, din păcate, are grave probleme medicale. Credincioasă, celebra impresară a mers ieri la mormântul Sfântului Ardealului ca să se roage pentru o minune în ceea ce privește starea medicală a mamei sale. La scurt timp după ce a ajuns la Mănăstirea Prislop, vedeta a filmat câteva imagini, pe care, ulterior, le-a făcut publice pe Intragram.